A garantált bérminimum bármilyen szakképzett munkakörre értendő? A villanyszerelőre éppúgy mint az akadémiai nagydoktorra is?
szóval senki se verheti magát egy munkahelyen hogy ő diplomás és nem a gar bérminimum jár neki-mi más járna?
persze kaphat többet is, de nem JÁR csak KAPHAT.
járni a bérminimum jár.
"Tartok tőle a kedves kérdező azért van kiakadva, mert ő is bérminimumot kap"
Én is GBM-et kapok és PONTOSAN UGYANAZ a végzettségünk és munkakörünk.
Nem jött be a kötekedés.
És tudom hogy nekem a GBM jár, azt követelhetem akár (meg is kapom) annál több nem jár (max adható) azt nem követelhetem mert kiröhögnek.
"Mert a diplomások százalékban ki nem fejezhető része hajlandó GBM-ért dolgozni. "
ez igaz lehetett 2020. márciusig. Már nem igaz...
Már hozzánk is jött olyan állását vesztett diplomás aki örül a fizikai munkakörös 190 bruttónak is, mert az is több mint az állástalan 0 ft.
"ez igaz lehetett 2020. márciusig. Már nem igaz...
Már hozzánk is jött olyan állását vesztett diplomás aki örül a fizikai munkakörös 190 bruttónak is, mert az is több mint az állástalan 0 ft."
Nálunk meg 150 nyitott pozíció van magasan képzett, diplomás embereknek. Nem tudunk elég gyorsan felvenni embereket, mert nincs aki betanítsa. És a legalacsonyabb kezdőfizetés talán a bruttó 500 lehet... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!