Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A garantált bérminimum bármily...

A garantált bérminimum bármilyen szakképzett munkakörre értendő? A villanyszerelőre éppúgy mint az akadémiai nagydoktorra is?

Figyelt kérdés

szóval senki se verheti magát egy munkahelyen hogy ő diplomás és nem a gar bérminimum jár neki-mi más járna?

persze kaphat többet is, de nem JÁR csak KAPHAT.

járni a bérminimum jár.

2021. márc. 27. 11:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Most miért sértegette csak azért mert nógrádi roma fiatalember vagyok ?
2021. márc. 27. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Tartok tőle a kedves kérdező azért van kiakadva, mert ő is bérminimumot kap, és nem tetszik neki hogy nála magasabb végzettségű/képzettségű embernek ez már nem elég.
2021. márc. 27. 12:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Ott laktam eddig is,baj hanogradi romakent ennél többet keresek?
2021. márc. 27. 12:59
 14/20 A kérdező kommentje:

"Tartok tőle a kedves kérdező azért van kiakadva, mert ő is bérminimumot kap"

Én is GBM-et kapok és PONTOSAN UGYANAZ a végzettségünk és munkakörünk.

Nem jött be a kötekedés.

És tudom hogy nekem a GBM jár, azt követelhetem akár (meg is kapom) annál több nem jár (max adható) azt nem követelhetem mert kiröhögnek.

2021. márc. 27. 13:02
 15/20 anonim ***** válasza:
A hipotetikus baromságod, miszerint kinek mi jár teljesen értelmetlen. Mert a diplomások százalékban ki nem fejezhető része hajlandó GBM-ért dolgozni. Alacsonyabb végzettséggel meg sokan még örülnek is neki. De filozofálgass csak az éhenhalás küszöbén azon hogy mi JÁR, ahelyett hogy tanulnál.
2021. márc. 27. 13:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Annyit ad a munkáltató amennyit akar a bérminimum fölött ká nem tetszik felmonadasz
2021. márc. 27. 13:12
 17/20 A kérdező kommentje:

"Mert a diplomások százalékban ki nem fejezhető része hajlandó GBM-ért dolgozni. "

ez igaz lehetett 2020. márciusig. Már nem igaz...

Már hozzánk is jött olyan állását vesztett diplomás aki örül a fizikai munkakörös 190 bruttónak is, mert az is több mint az állástalan 0 ft.

2021. márc. 27. 13:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Melyik ez a cég?
2021. márc. 27. 13:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Alapítványi iskola.
2021. márc. 27. 19:15
 20/20 anonim ***** válasza:

"ez igaz lehetett 2020. márciusig. Már nem igaz...

Már hozzánk is jött olyan állását vesztett diplomás aki örül a fizikai munkakörös 190 bruttónak is, mert az is több mint az állástalan 0 ft."

Nálunk meg 150 nyitott pozíció van magasan képzett, diplomás embereknek. Nem tudunk elég gyorsan felvenni embereket, mert nincs aki betanítsa. És a legalacsonyabb kezdőfizetés talán a bruttó 500 lehet... :)))

2021. márc. 28. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!