Jelen esetben ezt a GARANTÁLT BÉRMINIMUMRA VALÓ KIEGÉSZÍTÉST el fogják venni tőlem, amint kategóriát ugrok, jól gondolom?
Figyelt kérdés
Gyógypedagógus vagyok, 2,5 éve dolgozom és januártól ped1-be kerülök.
A gyakornoki fizetésem jelenleg ugye kiegészítésre szorul, ugyanis nem éri el a bérminimumot. Ez 27900 Ft-ot jelent.
2020. dec. 16. 19:01
1/4 anonim válasza:
Így van. Ha már el fogja érni a fizud a gbm-et, akkor nem jár kiegészítés, ha alatta van, akkor pedig annyi lesz a kiegészítés, hogy elérje a gbm-et.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Milyen sok értelme is van ennek az életpályamodellnek...Azt hiszem sürgősen a közszférából másfelé kell irányulnom, hiába szeretem a mostani helyemet.
2020. dec. 16. 19:47
3/4 anonim válasza:
Ez borzasztóan elszomorító! Azért ne add fel ezt a gyönyörű pályát, bár meg nem értem soha mert nem fizetik meg. Alig van gyógypedagógiai szakember!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!