Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valóban felháborító lenne,...

Valóban felháborító lenne, hogy a főnök, egyben tulaj 10x annyit keres mint az emberei?

Figyelt kérdés
Nagyjából havi 1,5 - 2 millió forint míg a munkások 140-200 között keresnek. Könyvelő váltás van folyamatban és aki ki lett rúgva kikotyogta a munkásoknak és most ezen megy a kupaktanács, megerősítést kérek, hogy ez máshol is így van és ne csodálkozzanak!
2021. márc. 27. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%
Nagy tévedés, hogy te termeled a pénzt. Te egy eszköz vagy. Ha a főnököd földműves lenne, te lennél a beszélő kapa.
2021. márc. 27. 10:06
 32/78 A kérdező kommentje:
És akkor mit csinálna a nagy főnök úr ha egyszerre mondanánk fel mindannyian? Vagy fizet vagy megyünk , szerintem össze is beszélek a töbiekkel hogy mi legyen
2021. márc. 27. 10:10
 33/78 anonim ***** válasza:
100%

Akkor leáll pár hétre maximum, aztán találnak mást a helyetekre, főleg ilyen helyzetben.

Kérdés, ti mit csináltok, ha nem találtok utána munkát?

2021. márc. 27. 10:15
 34/78 A kérdező kommentje:
Ennél csak jobb lehet , holnap még átgondolom aztán hétfőn valamit tenni kell mert ezt leuntam
2021. márc. 27. 10:28
 35/78 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha ilyen bután viselkedsz, sosem fogsz tudni kitörni ebből a mostani bérsávodból.

Ha ki akarsz törni, akkor nem utálkozni meg panaszkodni kell, hanem átgondolni a miérteket.

Számomra megdöbbentő, hány elvileg felnőtt ember képtelen erre.

2021. márc. 27. 10:29
 36/78 A kérdező kommentje:
Épp most gondolom át az opciókat , de itt változás lesz
2021. márc. 27. 10:32
 37/78 anonim ***** válasza:
100%

"A megélhetésemet, hogy ilyen kevés bért adnak nekem miközben én meg a társaim hajtom fel a milliókat"

Akkor miért csinálod? Ha ilyen egyszerű akkor csinálj egy vállalkozást és hajtsd fel magadnak a milliókat.

"És akkor mit csinálna a nagy főnök úr ha egyszerre mondanánk fel mindannyian? Vagy fizet vagy megyünk , szerintem össze is beszélek a töbiekkel hogy mi legyen"

Na látod, ez a beszéld! Mondjatok fel bátran vagy kérjetek több pénzt. Legfeljebb ha nem sikerül egyezkedni vele, akkor csináltok majd egy vállalkozást és majd magatoknak termelitek a milliókat.

2021. márc. 27. 10:51
 38/78 A kérdező kommentje:

Gondoltam már rá hogy az egész brigáddal lebeszélem hogy lelépünk és csináljuk mi csak kéne tőke a gépekre

2021. márc. 27. 10:53
 39/78 anonim ***** válasza:
100%
A fonokodnek is kellett a toke.
2021. márc. 27. 10:57
 40/78 A kérdező kommentje:
Hát szerintem válaszút elé teszem a főnököt megmondom neki hogy vagy megemeli a fizetésemet vagy viszem az egész brigádot
2021. márc. 27. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!