Valóban felháborító lenne, hogy a főnök, egyben tulaj 10x annyit keres mint az emberei?
Akkor leáll pár hétre maximum, aztán találnak mást a helyetekre, főleg ilyen helyzetben.
Kérdés, ti mit csináltok, ha nem találtok utána munkát?
Kérdező, ha ilyen bután viselkedsz, sosem fogsz tudni kitörni ebből a mostani bérsávodból.
Ha ki akarsz törni, akkor nem utálkozni meg panaszkodni kell, hanem átgondolni a miérteket.
Számomra megdöbbentő, hány elvileg felnőtt ember képtelen erre.
"A megélhetésemet, hogy ilyen kevés bért adnak nekem miközben én meg a társaim hajtom fel a milliókat"
Akkor miért csinálod? Ha ilyen egyszerű akkor csinálj egy vállalkozást és hajtsd fel magadnak a milliókat.
"És akkor mit csinálna a nagy főnök úr ha egyszerre mondanánk fel mindannyian? Vagy fizet vagy megyünk , szerintem össze is beszélek a töbiekkel hogy mi legyen"
Na látod, ez a beszéld! Mondjatok fel bátran vagy kérjetek több pénzt. Legfeljebb ha nem sikerül egyezkedni vele, akkor csináltok majd egy vállalkozást és majd magatoknak termelitek a milliókat.
Gondoltam már rá hogy az egész brigáddal lebeszélem hogy lelépünk és csináljuk mi csak kéne tőke a gépekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!