Valóban felháborító lenne, hogy a főnök, egyben tulaj 10x annyit keres mint az emberei?
Te ebben nem kockáztatsz semmit barátom, és nem vagy alkuképes pozícióban.
Azt hiszem, nem érted a kockázat vállalás jelentését.
Mit is veszítesz? Te bemész, dolgozol, és fixen megkapod a pénzed. Itt nem látok kockázatot. Az, hogy kevés amennyit keresel, hát...Te vállaltad el.
ÉS ha elvesztem a munkám? Miből élek meg? Én termelem a milliókat kifele cserébe meg kapok babszemeket , én kockáztatok nem a főnök aki elteszi a havi milliókat a székében ülve..
Remélem ha végre kormányváltás lesz akkor véget vetnek ennek az egyenlőtlenségnek amit a fidesz kreált
Nem érted úgy látom, a cég szempontjából nem kockáztatsz, nem tettél bele pénzt, tőkét.
Nem kérte senki, hogy alkalmazott legyél, azt sem, hogy ne képezd tovább magad. Amikor beléptél a cégbe, elfogadtad az összeget amit fizetnek neked. Válthatsz ha nem tetszik.
A kormánynak meg semmi köze ahhoz, hogy gyenge szférában helyezkedtél el.
Csináld szépen a főnököd után, alapíts egy céget. Ja, hogy ahhoz már valódi kockázatot kellene vállalni?
Tedd azt.
Amúgy pont a kapitalizmusért nem a kormány a hibás.
"Ezzel nem foglalkozik a gazdasági versenyhivatal??"
De igen, rendszeresen. Gyorsan jelentsd be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!