Állatokkal kapcsolatos munka/szakma ötletek?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy állatok között nagyon szeretek lenni, szóval arra gondoltam, hogy jó lenne ha valami olyan munkahelyem lenne ahol állatokkal foglalkozhatok. Viszont azon gondolkoztam, hogy vajon milyen szakmák keresettek is ezzel kapcsolatban. Állatorvos pl. keresett, de ahhoz már idős vagyok, hogy elkezdjem, meg amúgy sem szeretném. Nektek van olyan szakma ötletetek amivel el is lehetne helyezkedni?2021. márc. 25. 13:19
2/5 anonim válasza:
1 es hat hangasan felnevettem :)) ment a zold
Livardaban, allatboltban vagy allatkertben probalkozz. Ha takarito lennel allatkertben mar az is jo nem?
3/5 anonim válasza:
Lovász, tehenészeten. Nagyon sok szakma már nincs ami állatokhoz köthető, az állatvédő szervezetek meg önkénteseket keresnek, ezek mellett állatogondozókat is főleg férfiakat keresnek mert nehéz fizikai munkát kell ott csinálni, trágyázás, széna, szalma, stb. hordás, van ahol traktort is kell vezetni, karbantartást is elvárják, szóval nőként max. állatvédő szervezetnél tudsz önkénteskedni, de ott is kenel takarítás, meg kutya sétáltatás van főleg. Szóval nehéz. A lovas dologban meg edzőnek, oktatónak vagy gyógylovagoltatónak érdemes menni, mást én nem tudok. Gondolom haszon állatokkal nem foglalkoznál (sertés, tehén, kecske stb.) Trágyázás nem feltétlen női munka.
4/5 anonim válasza:
Tudsz tanulni kutyakozmetikusnak, állatorvosi asszisztensnek, de akár állatterapeutának is. Ezeket fizetik is, és nem önkéntes munka. Lehet valamilyen úton vakvezető kutyákat kiképzőnek is jelentkezni. Bár az általam felsorolt tevékenységekhez kell továbbképzés, de mindenképpen megéri, ha valóban ezzel szeretnél foglalkozni. Esetleg vadgazdamérnök is lehetsz, persze ez már egyetemi képzés, de munka mellett végezhető. Nekem ennyi jutott eszembe hirtelen.
5/5 anonim válasza:
Fel a fejjel kérdező, bármely munkakörben, ahol nem egyedül dolgozol esélyed lesz sok-sok barommal találkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!