A gimnázium után a családi vállalkozásunkban szeretnék dolgozni, ami azt jelenti, hogy nincs semmilyen szakképzettségem. Arra gondoltam, hogy valami az üzlettel kapcsolatos OKJ-s képzést végeznék el, amivel tudnék valamit segíteni?
Kérdés az lenne, hogy ezt megérné-e, vagy nem biztosítanak annyi érdemi tudást, mint amennyit amúgy is eltudnék sajátítani, ha elkezdeném csinálni?
Cégünkben kerékpárokat árulunk, fűnyírókat, alkatrészeket, fűrészeket és rengeteg hasonló árú cikket. Ezekhez mind van szervizünk is. Nemrég kezdtünk bele egy webshopba is. Meg ugye a könyvelés is az egésznek része.
Könyvelői okj-n gondolkodtam, de nyitott vagyok igazából bármelyik részére, akár a webshopra, és úgy a szervizre is.
Istenem... vegre valaki aki ertelmes, realista uzlettel foglalkozna, aminek van helye, perspektivaja, haszna... Hajra!
A helyedben en vagy penzugyi, vagy talan marketing-vonalon indulnek el, mindketto hasznos lehet a csaladi vallalkozasban.
Ja, elfelejtettem megindokolni a kereskedő OKJ-t.
Azért lenne érdemes, mert azzal már akár önállóan is nyithatnál saját boltot (akár másfélét is), de ha a Ti vállalkozásotokat viszed tovább majd később, akkor is jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!