Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mentálisan beteg főnökkel...

Mentálisan beteg főnökkel együtt dolgozni?

Figyelt kérdés
1 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Észrevettem már az elején, hogy a főnököm kicsit furcsa, de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Időközben persze kiderült, hogy nyugtató és altató függő, sokszor annyira túladagolja magát, hogy esik kel. Volt már túladagolása is, ennek kórház lett az eredménye... Ehhez mértem a hangulata is nagyon változó, eleinte nagyon kedves volt, aztán amikor 7-8 hónapja voltam ott, hirtelen előállt avval, hogy kirúg, mert megakarja spórolni a fizetésemet. Teljesen váratlanul egyik napról a másikra. Kolléganőm győzte meg, hogy ez hülyeség, mert nincs aki elvégezné a munkámat. Ez volt az a pillanat, hogy minden tiszteletemet elvesztette. Most már mindenbe beleköt, egyszer az a baja, hogy nem beszélgetek sokat a kollégákkal. Ma azért szólt be, hogy jó lenne ha nem azt hallaná, hogy beszélek, hanem azt hogy dolgozom. Olyan iszonyú problémái vannak, amik miatt totál kiakad hogy víz van a vízforralóba, ég a villany, száraz a virág... Agyrém amit művel egy normális ember számára. Én már eljutottam oda, hogy ha benn van egyetlen szót se szólok, úgy csinálok mintha nem is látnám. Nektek volt ilyen főnökötök? Hogy kezeltétek? Sajnos a jelenlegi helyzetben a felmondás nem opció.

2021. márc. 23. 23:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hozzateszem itt a fonokasszonynak, hogy bizony nem is gondolnad, milyen hamar lesz megint munkaerohiany (foleg, ga megint kimegy kulfoldre a negyed orszag) csak pisloghatsz. Aztan sirhatnak a hiradoban a kisvallalkozok, hogy nincs ember.
2021. márc. 27. 07:40
 22/24 anonim válasza:
Érdekes, a magát főnöknek nevező ember, hogy talált rá a mentálisan beteg főnök kérdésre? Hát itt van a kutya elásva.
2021. márc. 29. 16:43
 23/24 anonim válasza:
Nekem az az érdekes, ennél az irigyelni való főnöknél, hogy leírja, hogy nem hall hangokat. Ez nektek nem fura? Előtte nem olvastam, hogy bárki is írt volna olyasmit, hogy hangokat hall. Hm???
2021. márc. 29. 18:31
 24/24 anonim ***** válasza:
Menj be hozzá az irodájába zárd magatokra az ajtót és verd össze önmagad, aztán fenyegesd meg, hogy vagy kifizet neked 2 évre való fizut, vagy feljelented (nemi) erőszakért, ha nem megy bele gyere ki sírva és tényleg jelentsd fel. Mindkét esetben megszivatod, és az a fontos.
2021. ápr. 19. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!