Mentálisan beteg főnökkel együtt dolgozni?
"Ti így hívjátok azokat akikre irígyek vagytok. Ez van. Beszoptátok. Na irány melózni."
még önigazolja is, hogy nárcisztikus, vitatkozik is, hogy már pedig NEKI van igaza, Ő a tökéletes ember, mindenki más egy proli. Erre a stílusra nem vagyok irigy, nagyon sokat kell még magadon dolgozni.
Na, irány a pszichológus mucika.
Remélem kérdező kaptál választ a kérdésedre.
" a "mentálisan beteg" főnökre. Ti így hívjátok azokat akikre irígyek vagytok."
Lemaradtam valamiről? Mikor kezdődött a veszekedés? :)
A magam részéről nem tudok irigy (rövid i-vel) lenni azokra a főnökökre, és kollégákra sem, akik mentálisan betegek. Inkább csak sajnálom őket, hiszen az elnevezésében is benne van, hogy "betegek". Azokat viszont irigylem (?) felnézek rájuk (?), akik el tudják őket viselni akár rövid, akár hosszú távon.
Nekem sikerült anyagilag megkopasztanom egy ilyen defektes főnököt. Hasonló mentalitással rendelkezett, mint Te, ebből kifolyólag azt hitte, hogy mindent megtehet a "rabszolgáival". Nem volt szerencséje, az egyik megmutatta neki, hogy téved...
Detto ezt gondolom a dologrol. Az ilyen "nekem termeled a penzt" ember nemcsak a dolgozokkal banik igy. Szerintem az ilyen azert vallalkozo, mert nem illesztheto be egy csapatba.
Volt felettesem kb ugyanez volt, ugyanigy allt hozza. Olyan szinten antiszoc volt, hogy az irodaba sem jart be, mert nem valo emberek koze.
Nem vagyok erre irigy, max sajnalom, hogy sok ilyen ember maszkal, amiota bezartak a lipotot.
19
En irtam a nyugtatos kollegas reszt. Ja az en fonokom is no volt.
Lehet lepontozni, de a no az beviszi a szemelyes dolgait a munkahelyre. Volt felettesem minden szemelyes hulyeseget rajtunk vezette le, meg hogy mi nyeljunk, csak mert o pont hisztis kedveben van. Van ellenpelda is jo noi vezetore, de en (lehet mert pasi vagyok), ferfi fonokkel egyszerubben kijottem. Vagy ha volt valami hiszti, rohogtunk es kesz.
Noi felettesek erzelmileg ugy tudtak megalazni, hogyha nem no lett volna es nem felettes, kiabaltam volna vele.
Nem a fonoknek termelem a penzt. A vallalkozasnak. Csak jo magyar szokas szerint a tobbletet nem a vallalkozasba forgatja, hanem maganak vesz luxus dolgokat. Aztan jon egy megtorpanas, es megy a nyafi, hogy hat nincs penze, kirug. Voltam olyan cegnel, ahol rendesen be sem jelentettek, de mellettem beszelte meg milyen luxus dolgokat vesz a lakasba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!