Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen karrier való nekem...

Milyen karrier való nekem ezekkel a feltételekkel?

Figyelt kérdés
Akár évekig is tanulnék. Ne legyen piszkos, ne kelljen emberek közt lenni (1-2 ember még belefér), ne legyen monoton hanem változatos, lehetőleg számítógépen végezhető legyen (nem kötelező) , akár otthonról lehessen csinálni, jól fizessen, ne legyen programozás. Amit tudni kell rólam : szeretek az embereknek problémát megoldani, szeretem a változatosságot, folyamatos helyváltoztatást. Amit el tudok képzelni az az, hogy az az emberek küldenek valamit nekem számítógépen, fájlban és nekem meg kell oldani és visszaküldeni, vagy valami ilyesmire gondolok. Szeretek az embereknek orvosolni dolgokat számítógépen.Nagyon jól érzem magam ha tudtam segíteni.
2021. márc. 22. 22:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Digitális videószerkesztő?
2021. márc. 22. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

Pénzügy-számvitel BA diploma, plusz IFRS mérlegképes könyvelő.

Onnantól kezdve Európa összes cégének tudsz könyvelni online.

Vannak portálok ahol tudsz ügyfeleket szerezni és anélkül hogy egy percet találkoztatok volna megkötöd az üzletet.

2021. márc. 23. 08:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyik sem érdekel nagyon.
2021. márc. 23. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"szeretek az emberekek problémát megoldani"

Hogy, amikor a sajátodét se tudod?

2021. márc. 23. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!