Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelenleg nem egész nettó...

Jelenleg nem egész nettó 180-at keresek, párezerrel elmarad, kérdés, milyen munkák vannak még, amik ennyit fizetnek?

Figyelt kérdés

Nyíregyházán milyen munkák vannak, amik NEM 12 órázásra is fizetnek ennyit, alkalmazotti jogviszony esetén?

Nagyon sokan panaszkodnak és csodálkoznak, hogy valaki még 200 ezer nettó alatt elmegy dolgozni a mai világban. Én nem csodálkozok, szerintem jónak számít a megyében a fizetésem... Örülhet az ember ha ennyit adnak neki.

Mégis, lehet váltanék, kérdés hogy mi fizet még ennyit? Mert ahogy olvastam itt azt a kevés választ a nagyon sok kérdésre, a gyárak se fizetik meg az embert.

2021. márc. 22. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék annak a 180-nak a 150-emmel. :D
2021. márc. 22. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Bármelyik normális szakma. Kőműves, villanyszerelő, ács, bádogos, víz és fűtésszerelés. Elmúlt 5-10 évben nagyon mentek és jelenleg is jól megy nekik. Aztán kitudja mit hoz a jövő.
2021. márc. 22. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
37%
Budapesten alkalmazottként 300-400 ezer ezekkel simán megvan, katás kisvállalkozóként a duplája is sztem.
2021. márc. 22. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!