Érdemes elkezdeni a pénzügyi tanácsadást?
Figyelt kérdés
Nekem a pénzügyi tanácsadás szakmával lenne kérdésem, mint mellékállás. Jelenleg egyetemista vagyok és a minap megkeresett egy tanácsadó cég vezetője, hogy terjeszkedni szeretne és ha szeretném munkát tudna ajánlani egy rövidebb képzés után. Közgazdaság egyetemen vagyok, tehát lényegében ezt tanulom és ezért gondolkodtam el azon ,hogy esetleg ez nem csak egy kisebb pénz keresési lehetőség lenne, hanem fejleszthetném is magam egyetem mellett. Mennyire megbizható az ilyen ajánlás és érdemes e bele kezdeni?
Előre is köszönöm a választ!
2021. márc. 22. 12:58
11/11 anonim válasza:
Gondolom ha nem OVB, akkor MKP. Egykutya.
Elemzőnek hívják azokat, akik önállóan még nem köthetnek üzletet. Fos meló, semmi szakmai nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!