Srácok szerintetek melyik a legmenőbb szakma/hivatás egy
nőnek?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok hogy melyik szexi, "tipikus csajos" vagy ilyesmi. Inkább az intelligenciát megkövetelő szakmák érdekelnek, aminél ha megtudod egy nőről hogy azt végzi, felnézel rá, nagyot nő a szemedben meg hasonló érzéseket vált ki :)
Inkább a saját véleményetek érdekelne, de ha az alábbiak közt van amit gondolsz, akkor kérlek szavazz!
Nőre....felnézni......na ilyen jószágot még nem hordott a hátán a föld.
De ha férfitól várod el ezt, elég szr helyen keresgélsz.
2021. márc. 20. 05:47
12/37 anonim válasza:
Figyelj csak, nem vagy egy kissé megfelelési kényszeres? Rendben van az önértékelésed? A húgom volt ilyen. Én helyedben pszichológusnál keresgélnék mi állhat a háttérben, hogy azt hiszed kompenzálnod kell a szakmáddal a létező vagy nem létező külső vagy belső hibáidat. Ugyanis a férfiak többségét hidd el hidegen hagyja mi a foglalkozásod, sokkal többet dönt a latban a kisugárzásod, a külalakod, vagy a viselkedésed.
Szerintem ne erőltess magadra semmi olyat amihez nincs affinitásod, ne légy sznob csak hogy menőbbnek tűnj a férfiak szemében valami hangzatos jól csengő szakmával. Nyűgözd le ōket az érdekes személyiségeddel inkább vagy a remek humorérzékeddel, sokkal nagyobbat üt mint egy ezek, a párkapcsolatodban úgysem azért szeretnek mert miss atomfizika és harmadfokú egyenleteken töröd a fejed, hanem mert reggel odabújsz a párod mellé egy finom meleg kávéval.
2021. márc. 20. 06:22
13/37 anonim válasza:
Szakács, na ott elkezd érdekelni micsoda finom és egészséges ételeket tudhat csinálni. Még a dietetikus es személyi edzőre is nagyon fel tudok nézni.
Orvosból a fogorvosra.
Nagyon örülnék ha ebből a 3 ból lenne párom. 31f
2021. márc. 20. 06:42
14/37 anonim válasza:
* Hopp elírta, szóval a fenti 4 ből.
2021. márc. 20. 06:43
15/37 anonim válasza:
Igazából nem izgat annyira, hogy mivel foglalkozik és ezek tipikusan azok a munkák, amin még meg sem tudok lepődni, hogy esetleg bármilyen reakciót kicsikarjanak. A felsorolt szakmák közül jó párban tipikusan a nők vannak túlsúlyban, az ember úgymond vállat von ezeknek a többségére és azt gondolja magában, hogy "persze, mi más lennél, hát nő vagy"... Nem igazán befolyásol a párválasztásban igazából semmilyen olyan munka, amiért az illető tanult is rendesen (a többit nem tartom normális munkának, bocs), de azért még mindig különlegesebbnek, kirívóbbnak tartom az informatikus, a mérnök vagy a természettudományom területén tevékenykedő nőket, akik ugyanakkor vonzóak is. A femininebb munkakörben dolgozók között nem ritka a dekoratív külső, Dunát lehet rekeszteni a csinos ügyvédnőkkel és pedagógusokkal. Minden második nő ezt választja.
2021. márc. 20. 07:21
16/37 anonim válasza:
Nekem a pilóta csajok jönnek be.
2021. márc. 20. 07:27
17/37 anonim válasza:
Autóversenyző ?
2021. márc. 20. 08:15
18/37 anonim válasza:
Fura ízlésük van egyeseknek. Mérnök vagyok, de ha lehet nőben kerülöm. Állandóan versengenek és fiúsak, persze van kivétel de az nagyon ritka.
2021. márc. 20. 08:22
19/37 anonim válasza:
18 Épp azért olyan értékes az a kivétel. Nekem szerencsére kijutott a jó a volt évfolyamtársak személyében, de még így is sokkal kevesebben vannak, mint a megszokott. Mikor egy szép, finom kis nő nem a szokásos óvónő, jogász, fitnesz edző, kozmetikus körben marad, hanem benyögi, hogy matematikus, vegyészmérnök, szoftverfejlesztő stb, az számomra megmagyarázhatatlanul vonzó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!