Srácok szerintetek melyik a legmenőbb szakma/hivatás egy nőnek?
Most nem arra gondolok hogy melyik szexi, "tipikus csajos" vagy ilyesmi. Inkább az intelligenciát megkövetelő szakmák érdekelnek, aminél ha megtudod egy nőről hogy azt végzi, felnézel rá, nagyot nő a szemedben meg hasonló érzéseket vált ki :)
Inkább a saját véleményetek érdekelne, de ha az alábbiak közt van amit gondolsz, akkor kérlek szavazz!
Attól függ melyik szeretnéd?
Nézz utána a negatív és pozitív dolgaink,mérlegelj,melyik tetszik számodra? Ha meg van akkor hajrá,kezd el, ha esetleg még sem tetszik akkor ott a b terv, de legalább megpróbáltad.
Ne azért tanulj ki valamit mert az mások szerint menő,azért tanuld ki mert az számodra nyerő.
Sok sikert.
Igazság szerint nem tudom mivel szeretnék foglalkozni, csak annyit hogy magasra akarok törni! :)
Természetesen nem az lesz a mérvadó hogy a férfiaknak mi jön be, de elgondolkodtató, hogy ki mit tart "menőnek" :)
Értem. 🙂
Számodra melyik a top 3?
Egyenlőre így:
3. Rehabilitáció
2. Antropológus
1. Pszichológus
De ezek még egyáltalán nem biztosak a "lelki szemeim előtt"...
Hegedűművész vagy valami egyéb klasszikus hangszeren játszó zenész
Régies/hangulatos festményeket készítő művész (szóval nem amolyan modern "kriksz-kraksz" és "ott a szar a tálban, ez AZ IGAZI MŰVÉSZET" fércműveket készítő)
Bérgyilkos vagy szélhámos
Ilyen "furcsa régiségek kicsiny boltját" vezető nő
Nincs a listában.
- Fizikus ( nem általános iskolai tanár szinten )
- Bármilyen mérnöki végzettség
Ezek nem az "általánosan elfogadott" Női munkák...
Ha a lista a fő szempont, antropológia. :)
#4 Nagyon jó sorrend, nekem kifejezetten tetszik.
Majd még alakul.
III. Edricus Anxious-t folytatva: techno DJ.
Csak nézz körül.
Amelie Lens, Xenia, Deborah de Luca... Mind olyan szexi, hogy wáááá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!