Szakmunkás kollégák! Hogy oldjátok meg hogy beférjetek az évi 12 milliós KATA keretbe?
Már direkt mindenkit hülyére veszünk, próbálunk teljesen irreális munkadíjakat adni, de még így is kell, így is elfogadják...
2 szoba kifestése 500 ezer, WC 300 ezer, kerítés mázolás 200 ezer..
Egy haverom egy konyha+előtér kifestésért (pár órás munka) kért 300 ezret mondván ennyiért úgy se kell, biztos visszamondják...nem jött be.
Fél év alatt nevetve elérhető ez a 12 milliós limit.
Asszony fodrász, én burkoló vagyok. Nehezen, de megoldjuk okosba. Annyi a pénzünk, hogy már ingyen csináljuk, hogy ne kelljen szórakozni a katázással.
Tegnap a barátok közt után is leburkoltam egy disznóólat, mire a tulaj adni akart 500k-t, de én nem fogadtam el. Meg amúgy is, láttam rajta, hogy szakadt diplomás és szüksége van a pénzre.
Nem adnak mindenrol szamlat. A konyvelo szol nekik ha tul sok szamlat irnak.
Maganszemelynek nem kell szamla csak ba tamogatast, hitelt vesz fel. A cegek kerik a szamlat mert leirjak az adojukbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!