Szakmunkás kollégák! Hogy oldjátok meg hogy beférjetek az évi 12 milliós KATA keretbe?
Figyelt kérdés
Már direkt mindenkit hülyére veszünk, próbálunk teljesen irreális munkadíjakat adni, de még így is kell, így is elfogadják...
2 szoba kifestése 500 ezer, WC 300 ezer, kerítés mázolás 200 ezer..
Egy haverom egy konyha+előtér kifestésért (pár órás munka) kért 300 ezret mondván ennyiért úgy se kell, biztos visszamondják...nem jött be.
Fél év alatt nevetve elérhető ez a 12 milliós limit.
2021. márc. 17. 15:14
2/15 anonim válasza:
Nem csak a kata létezik, ennyire egyszerű :)
3/15 anonim válasza:
Te se vagy szakmunkas, az is biztos.
4/15 anonim válasza:
Évi 12 milliós keretbe? Ne viccelj, nyolcadik hétre megvan az... múlt héten garázst burkoltam le 2.5 millióért.
5/15 anonim válasza:
nekem már január 1 én át volt lépve 12 milliárd is kevés lenne
18/f burkoló vállalkozó milliárdos
6/15 anonim válasza:
Vajon ha tényleg olyan jók ezek a munkák, akkor miért kell folyamatosan bizonygatni, hogy "DE NAGYON JÓ, ÉN MONDOM NEKED, HIDD MÁR EL"?
7/15 anonim válasza:
Mosd a pénzt a fodrászatban, mindenki így csinálja, nem is tudtad?
8/15 anonim válasza:
Tudod bástyám, a felette lévőt elintézzük okosba zsebbe, abból lesz az X6-os, amivel lehet hozni utánfutón a sódert.
9/15 anonim válasza:
A szobafestői állás mellett kell találni egy fodrász barátnőt.
10/15 anonim válasza:
Elég nehéz megoldani, trükközni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!