Mekkora lenne az az összeg, amivel nyugdíjba mennél?
Figyelt kérdés
Mi lenne az az összeg, ami ha ott lenne a számládon, akkor azon a napon "nyugíjdba" mennél? Tekintsünk el attól, hogy utána mit csinálsz vele (feléled, befekteted, stb.). Illetve érdekelne, hogy hány éves vagy, csak a viszonyítás miatt.2021. márc. 17. 00:34
21/23 anonim válasza:
#20: nyilván aki nettó 500 ezer és felette keres havonta annak kevés. De aki egész életében 200-400 ezret keres csak az jobban jár egyszeri 100 millióval csak tudni kell beosztani!
22/23 anonim válasza:
80%-ot úgy értettem, H a munkával és egyebbel töltött idő ami nem kedvemre való.
Az ataludt időt nem szamolnam bele. Pl egy napból 10 óra megy el munkával és az oda-vissza utazással (atlagosan), 7-8 óra alvas, kinek több kinek kevesebb. Máris csak 6 orad van amiből enni inni Sz....stb kell.na én így számolom a 80%-ot. Csak egy kb adatot adtam meg, nincs kobe vésve.
23/23 anonim válasza:
Régóta foglalkoztat a kérdés... Számításaim szerint 100 millió elég lenne. Mihelyst meg lenne ez az összeg , falura költöznék a nagymamám házába amit felújítanánk. Nem vágyok luxusra, de nem is akarok nyomorogni. Ennek a pénznek a kamatából( kb havi 400 ezer) szerintem falun meg lehet bőven élni. 39 éves vagyok jelenleg és számításaom szerint még 5 év kell a célom eléréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!