Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy banknál( pl erste, OTP)...

Egy banknál( pl erste, OTP) mennyi összegű szokott lenni a bónusz fizetés?

Figyelt kérdés

2021. márc. 9. 07:22
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
20 éve vezeti az Erste a folyószámlámat, még egyszer sem fizettek bónuszt. :-)
2021. márc. 9. 07:23
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom a dolgozók fizetésére gondol. Az éves fizetés 8-15 százaléka. Nem az említett bankoknál, hanem egy nagyobbnál, de ismerek olyat, akinek 30.
2021. márc. 9. 07:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen a dolgozói fizetésre gondoltam. Köszönöm
2021. márc. 9. 07:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 2 éve, amikor ott dolgoztam 12%-os bónuszt kaptam (OTP)
2021. márc. 9. 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Általában 8-10% szokott lenni ha van ennél kevesebbet nem hiszem többet meg lehet de nyilván inkább a minél magasabb beosztású minél nehezebben pótolható poziknál
2021. márc. 9. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Az unokatesóm férje Debrecenben dolgozik az OTP-nél és amúgy is ilyen havi 1 millió körüli fizetése van. Nagyvállalati hitelekkel foglalkozik. Ő tavaly az éves fizetése 50%-át kapta meg bónusznak, de ő szerintem ilyen tíz-százmilliós hasznot hajt egymaga a banknak, amilyen üzleteket köt, szóval megérdemli.
2021. márc. 9. 09:53
 7/9 anonim ***** válasza:

De kérdés, hogy ez a 10-15% bónusz az éves egyszeri alkalom?

Van bank, pl. Raiffeisen, ahol 3 havonta is kapnak bónuszt, illetve év végén is. Nyilván nem ebben a vírushelyzetben, hanem előtte.

2021. márc. 9. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:

7. Ez bankonként változik, meg az is, hogy pontosan milyen bónuszról beszélünk. Adnak havi bónuszt is az értékesítések után, pl egy sima banki ügyintézőnek is van mondjuk nettó 200 fix fizetése (Pesten 250), de még kap mellé mondjuk havi 30-50 ezer forint értékesíti bónuszt is minden hónapban.

De most én úgy értettem a kérdést, hogy az év végi jutalomról szól a kérdés, amit egyben adnak év végén.

2021. márc. 9. 11:17
 9/9 anonim ***** válasza:

8. Köszönöm a választ.

Szerintem is éves bónuszra értette, mert nem gondolnám, hogy olyan sok helyen adnak pl. negyedévest. Nem is meglepő, hogy a legtöbb ember azután vált munkahelyet, ahogy megkapta ezt az összeget.

Én biztosítónál vagyok, nálunk évi 15%-ot adtak legutóbb, más juttatás nincs.

2021. márc. 9. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!