Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha nincsenek "soft skilleim"...

Ha nincsenek "soft skilleim" akkor nincs értelme egyetemre mennem és diplomát szereznem hisz úgyse fognak felvenni sehova?

Figyelt kérdés
Az összes diplomás állás szinte olyan, hogy elvárják a jó kommunikációt, csapatszellemet, ha antiszoc vagyok, akkor meg úgysem vesz fel a HR-es sehova..

2021. márc. 16. 16:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%

Kommunikációs készség nélkül minden esélytelen, egy építkezésre nem vesznek fel téglát rakni.

A kommunikáció tanulható, az összes egyetemen millió szabadon választható tárgy van, ami segít.

Ha bemenni a boltba stressz, akkor keress fel egy pszichológust, vagy kérd meg a háziorvost, hogy utaljon be. Segíteni fognak.

2021. márc. 17. 08:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok ezzel én is, aztán már a második diplomámat csinálom, jelenleg jogra járok. Sokat fejlődsz egyébként ha rá vagy kényszerülve, nekem a kiselőadások meg csoportfeladatok segítenek, amiket szívből gyűlölök, de tudom hogy hasznosak, és már kevésbé kapok agyvérzést, ha meg kell szólalnom mások előtt. Könnyű sose lesz, de könnyebb igen.
2021. márc. 18. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
67%
A legtöbb I.T szakember és mérnök is ilyen, aztán többnyire mégis megélnek, nyugi.
2021. márc. 22. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!