Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet közalkalmazotti...

Hogyan lehet közalkalmazotti létből kitörni 10év után csak egy érettségivel?

Figyelt kérdés

Csak bruttó 305 ezret keresek,unom a szegény létet.

Még nem dolgoztam máshol

2021. márc. 14. 10:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Legyél futár-fodrász-progrmaozó-burkoló. (Természetesen egyszerre)
2021. márc. 14. 10:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Humort ne.
2021. márc. 14. 10:40
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
10 ev alatt lett volna idod kepezni magadat, a kozszolgalatban altalaban nem kell beleszakadni a munkaba. Mivel eddig semmit nem tettel erte hogy 'kitorj', itt a remek alkalom hogy vegre ne masra varj.
2021. márc. 14. 10:44
 4/13 A kérdező kommentje:
De nem tudom mit tudnék amivel jól lehet keresni és nem olyan hogy 10ből 1-2 tudja csak elvégezni mert annyira pokoli nehez és hatalmasa esz kell hozza
2021. márc. 14. 10:55
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
Hat, ha erofeszites nelkul akarsz 'kitorni', akkor marad az onlyfans.
2021. márc. 14. 10:58
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
Humort ne? az egész kérdés egy vicc. Szokásos hétvégi hiszti trollkodás.
2021. márc. 14. 11:09
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy válts. Menj el minimálbérét 12 óra zöldséget válogatni, aztán sírva fogod magyad visszakönyörögni a bruttó 305 ezres közalkalmazotti munkádba. Ennyi ésszel ez neked a lehető legnagyobb elérhető luxus.
2021. márc. 14. 11:10
 8/13 A kérdező kommentje:
A troll válaszodra nem vagyok kiváncsi,undorító mennyire rosszindulatú vagy
2021. márc. 14. 11:23
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
Rosszindulatú vagyok? Mert unalmasnak találom, hogy kb hetente kiírod ezt a hiszti kérdést az oldalra, de közben a leghalványabb hajlandóságod nincs hogy változtass valamit? Csak ide jársz picsogni, de közben nem teszel semmit.
2021. márc. 14. 11:37
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

A versenyszférában nagyon lenézik az államigazgatásban dolgozókat mert amikor valamilyen ügyintézés során találkoznak velük akkor csak a szarakodás és aktatologatás megy.

Egy vállalkozásnál nem azt kell megmagyarázni, hogy mit miért és hogyan NEM lehet megcsinálni hanem meg kell oldani a problémát.

Erre képtelennek tartják azokat az embereket akik államigazgatási múlttal rendelkeznek, ezért nem is akarják alkalmazni őket.

Át kell törnöd ezt a korlátot. Első lépésben piacképes szakmai ismereteket kell szerezned majd baromi nehéz munkával találni egy céget ahol el is hiszik hogy változtatni akarsz.

2021. márc. 14. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!