Közalkalmazottként irodai munkakörben 4 órában mennyit lehet keresni? (érettségi elég hozzá). Hol tudok megnézni jelenleg is érvényben lévő közalkalmazotti táblát?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 17:07
1/7 anonim válasza:
Èn közalkalmazott vagyok, irodai munkam van es igen eleg az erettsegi, viszont en 8 oraban igy egy honapban 66.000 parzsaz ft a fizum.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Hát ez a fizetés elég kevésnek tűnik, főleg ha még elfelezem, mert ugye csak 4 órás munkáról lenne szó. Amúgy nekem van diplomám, csak nem hiszem, hogy beszámítják.
2016. jún. 15. 23:06
4/7 anonim válasza:
Nekem Agrar Kozgazdasagi es Aruforgalmazo technikusim van. Lehetnek meg vele munkavezető ami 73.000ft!
5/7 anonim válasza:
Szivesen amugy :) biztos hogy csak kozmunkara vesznek fel? Milyen szakmad van ?
6/7 A kérdező kommentje:
Ez nem közmunka amit írtam, hanem közalkalmazottként lennék egy állami cégnél. A kettő nem ugyanaz. Itt van valami bértábla ami alapján kiszámolják hogy ki mennyit keres az évei és a végzettsége alapján. De szerintem nem keresne vele az ember sokkal többet mint egy közmunkás. Nekem amúgy diplomám is van, de mivel az nem feltétele a munkakör betöltésének így nem számítják bele.
2016. jún. 16. 13:54
7/7 A kérdező kommentje:
Kérdezted a szakmám, végeztem gyors-és gépírót, meg van személyügyi OKJ-m, meg agrármérnök diplomám.
2016. jún. 16. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!