Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen "mutyijaitok" azaz nem...

Milyen "mutyijaitok" azaz nem egészen legális pénzkereséseitek voltak eddig? Hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés

2021. márc. 13. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%

Sportfogados, foleg bet365 számlákat adtam főleg külföldieknek netes penztarcaval.

Olyan is elofordult hogy ha megtudtam dumálni hogy előre fizessen akkor a pénz megkapasa után nem küldtem el a számla adatait. Így újra el tudtam adni a számlát másnak.

Sztem 1milliot biztos osszeszedtem így.

2021. márc. 16. 06:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11es vagyok

(nem vagyok rá büszke)

Már rég lealltam. Volt akinek pénzt is fizettem cissza

2021. márc. 16. 06:46
 13/17 A kérdező kommentje:

11, na ez igen!

Nekem a legnagyobb "kasszanyúlásom" piacon egy hét alatt 500 k körül volt ünnepi szezonban...

De bszki hajnal 4 től este 8 ig heti 6 napban, menni ha fúj ha szakad, szerintem megérdemeltem!

Bőven!

Nyomonkövethetetlen volt, mert:

- keverték az árut

- selejt visszamérhetetlen, mert vegyesbe ment, sokszor még újra is hasznosították más formában. (pl: lejárt cucc kimérős lett).

- kasszát nem kellett annyira szigorúan ütni.

- kamera nem volt / nem működött / nem láthatta.

Egyébként azért hagytam abba, mert már a végén túl sokat lettünk, nem lehetett annyifelé figyelni :)

2021. márc. 17. 10:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az egy milliot úgy értsd hogy egy egy számla 60-80euro volt, volt akinek egyszerre 10et adtam el.

Sot volt olyan aki anno btcvel fizetett, akkoriban 3000-4000usd volt egy btc. És volt hogy fizettek 0,05btc.. Most az 3k usdt érne.. 😂

2021. márc. 17. 11:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Regen orasi biznisz volt. Egy jogsi főoldalra és egy kamu kozuzemi számla kellett a betes verifikaciohoz és ugyanez skrillhez. El sem tudod képzelni mennyi idiota tölti fel a jogsijat pl az instagramra. Paintben meg simán lehet egy régebbi telefonszamlat atszerkeszteni úgy hogy frissnek tűnjön, plusz a nevét és a cimet tetszés szerint. Aztan az eredményt kinyomtatva majd lefenykepezve full eredetinek tűnik és el is fogadták.

Csak hát az azsiaiak,foleg India, meg nagyobban csináltak és szigoritattak a verifikacion. Először jött a selfie, de meg ezt is meg lehetett oldani, csak kellett a tulajdonostól egy selfie. (fizettek érte). Aztan jött a szelfi helyett a kézzel írott kód egy papírra a mai dátummal. Aztan meg a valós ideju arcfelismero szoftver ami osszeveti az igazolvány kepet es a selfiet. Pl ilyet használnak a revolut regnel.

2021. márc. 17. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

13:

Pénzbírsagban a tízsszeresét és felfüggesztett börtönbüntetést az első ilyenért, azt érdemelted volna meg.

2021. márc. 17. 11:17
 17/17 anonim ***** válasza:
79%
Semmilyen. Nem azért, mert hú, de becsületes meg minden vagyok, hanem mert így szeretem.
2021. márc. 17. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!