Milyen "mutyijaitok" azaz nem egészen legális pénzkereséseitek voltak eddig? Hogyan csináltátok?
Sportfogados, foleg bet365 számlákat adtam főleg külföldieknek netes penztarcaval.
Olyan is elofordult hogy ha megtudtam dumálni hogy előre fizessen akkor a pénz megkapasa után nem küldtem el a számla adatait. Így újra el tudtam adni a számlát másnak.
Sztem 1milliot biztos osszeszedtem így.
11es vagyok
(nem vagyok rá büszke)
Már rég lealltam. Volt akinek pénzt is fizettem cissza
11, na ez igen!
Nekem a legnagyobb "kasszanyúlásom" piacon egy hét alatt 500 k körül volt ünnepi szezonban...
De bszki hajnal 4 től este 8 ig heti 6 napban, menni ha fúj ha szakad, szerintem megérdemeltem!
Bőven!
Nyomonkövethetetlen volt, mert:
- keverték az árut
- selejt visszamérhetetlen, mert vegyesbe ment, sokszor még újra is hasznosították más formában. (pl: lejárt cucc kimérős lett).
- kasszát nem kellett annyira szigorúan ütni.
- kamera nem volt / nem működött / nem láthatta.
Egyébként azért hagytam abba, mert már a végén túl sokat lettünk, nem lehetett annyifelé figyelni :)
Az egy milliot úgy értsd hogy egy egy számla 60-80euro volt, volt akinek egyszerre 10et adtam el.
Sot volt olyan aki anno btcvel fizetett, akkoriban 3000-4000usd volt egy btc. És volt hogy fizettek 0,05btc.. Most az 3k usdt érne.. 😂
Regen orasi biznisz volt. Egy jogsi főoldalra és egy kamu kozuzemi számla kellett a betes verifikaciohoz és ugyanez skrillhez. El sem tudod képzelni mennyi idiota tölti fel a jogsijat pl az instagramra. Paintben meg simán lehet egy régebbi telefonszamlat atszerkeszteni úgy hogy frissnek tűnjön, plusz a nevét és a cimet tetszés szerint. Aztan az eredményt kinyomtatva majd lefenykepezve full eredetinek tűnik és el is fogadták.
Csak hát az azsiaiak,foleg India, meg nagyobban csináltak és szigoritattak a verifikacion. Először jött a selfie, de meg ezt is meg lehetett oldani, csak kellett a tulajdonostól egy selfie. (fizettek érte). Aztan jött a szelfi helyett a kézzel írott kód egy papírra a mai dátummal. Aztan meg a valós ideju arcfelismero szoftver ami osszeveti az igazolvány kepet es a selfiet. Pl ilyet használnak a revolut regnel.
13:
Pénzbírsagban a tízsszeresét és felfüggesztett börtönbüntetést az első ilyenért, azt érdemelted volna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!