Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen "mutyijaitok" azaz nem...

Milyen "mutyijaitok" azaz nem egészen legális pénzkereséseitek voltak eddig? Hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés

2021. márc. 13. 16:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván ki fogjuk írni a netre...
2021. márc. 13. 16:53
 2/17 A kérdező kommentje:

Nyilván ki fogjuk írni a netre..

Mert ?

Ha kiírod mi van?

Azt írsz ki amit akarsz!

2021. márc. 13. 17:10
 3/17 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromba autórádiót loptam wartburgból, huszonévesen piacon melóztam nyúltam a kasszát, és az állandóan piás meg csicskáztató idősebb kollégámat rúgták ki miatta. Hentesnél előttem ejtettek ki 30 ezret nem vették észre, feltünés nélkül ráléptem, amikor távoztak pedig felvettem 2 perc múlva jöttek vissza keresni - pókerarc...
2021. márc. 13. 17:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Segítettem játéktermet berendezni meg összepakolni amikor már nem volt túl legális az ilyen.

Azóta még snapszerezni sem ülök le.

2021. márc. 13. 17:20
 5/17 anonim válasza:
86%
Felnék ezt nem keresetnek hívják, hanem filléres proliságnak.
2021. márc. 13. 17:20
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

3:

Amiket írsz, az nem az a kategória, hogy nem egészen legális, hanem konkrétan lopás. A "mutyi", illetve nem egészen legális kategória valami olyasmi lenne, mint pl. használt cuccokkal üzletszerűen kereskedni hivatalos vállalkozási forma nélkül, panziózni magánszemélyként albérletnek papirozva, illegális termékeket árusítani (pl. marihuána), csalni a tachográffal, szőlőnek minősített telekre családi házat építeni, stb., stb. Ezek valamilyen szabályt áthágnak, de nem közvetlenül lopás egyik sem. A te példáid mind azok.

2021. márc. 13. 17:23
 7/17 anonim ***** válasza:
98%

Gyerekkoromban torentelt játékokat adtam el fizikai formában az iskolatársaimnak. Ez még az internet korszakának elején volt.

Jogvédett Youtube videókkal kerestem jó nagy összegeket egy kis 'csavarral' (alapesetben nem monetizálhatók az ilyen videók).

Szabadúszó programozókat és marketingeseket ajánlottam bizonyos projektek végrehajtására, amiből a fizetésük x%-át én kaptam meg, mindezt majdnem teljesen automatizáltam (lényegében meghívők küldése volt az egész).

A legnagyobb profittal rendelkező 'mutyizás': online competitive játékokhoz adtunk el cheateket, illetve volt anti-cheat rendszer is, de azt senki sem használta, tehát 0 profit volt abból. Szórakozásnak viszont tökéletes projekt volt.

Most a tőzsdén tervezek hasonló mutyizást, ami nem nevezhető mutyizásnak, csak okos ötletnek.

2021. márc. 13. 18:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szobalányként dolgoztam szállodában. A recepciósok kiadták feketén, a főnökség elől eltitkolva a szobákat s osztoztunk a pénzen.

A végén úgy rászoktak, hogy már majdnem annyi fekete bevételem volt, mint a fizetésem.

2021. márc. 13. 20:57
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Kikölcsönöztem az új filmeket a tékából, rámásoltam a számítógépre utána jó pénzért árultam a dvd-ket. Tuti biznisz volt.
2021. márc. 13. 21:07
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
helyi hajléktalan nevére került egy bevétel nélküli cég. ugyanezzel a hajléktlannal aláiratva egy nagyobb összegű nem létező tartozás. nemlétező összegre végrehajtó küldése, tartozás eladva faktoring cégnek. a faktoring azóta is nem létező összeget keres a bukó cégen
2021. márc. 16. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!