Borzasztó kevés az órabér?
Figyelt kérdés
Bruttó 1340-es órabért kaptam.
3 műszak, tudom pótlékok, túlóra..de ennyire?
2021. márc. 10. 12:00
11/15 anonim válasza:
Múltkor tanúja voltam a melósok közötti beszélgetésnek. Most kaptuk meg az éve eleji emelést, idén valamiért csak 5% volt átlagosan. Az egyik munkás 5% emelés UTÁN kap ezentúl 980Ft-os órabért, a másik 1000Ft-ot. Aztán szóbakerült, hogy X és Y milyen jól keres, mert nekik 1200Ft-os órabérük van. Természetesen bruttóban. Szóval az 1340Ft-ért bizonyos helyeken ölni tudnának.
Ettől függetlenül nyilván ez is nagyon kevés.
12/15 anonim válasza:
ennyiért az ujjam nem mozdítanám meg
13/15 A kérdező kommentje:
Hát muszáj sajnos nettó 350 et kerestem de kipenderítettek. 3 hónapja nem dolgozom.
Ide vettek fel 🤷🤷🤷
Egyszer fen egyszer lent :/
Vissza a " karrier" elejére
2021. márc. 10. 16:47
14/15 anonim válasza:
felmondasz és ennyi. nem értjük miért hisztizel
15/15 anonim válasza:
Fel kell törni, 1340-nel keztem február elején, kiharcoltam egy másik területet, már 1440-ben vagyok, ha így folytatom még akár egy nap az igazgató sggét is nyalhatom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!