Mennyit lehet kérni ilyen típusú munkáért?: képszerkesztő részmunkaidős állás...
Elvárások:
Nem igényel nyelvtudást
Nem igényel tapasztalatot
Középiskola
Távmunka.
Nem dolgoztam még ilyen területen, még egyéb irodai területen sem, így tehát nincsen rálátásom.
Nem tudom, az nincs megadva.
Ha arra gondolsz, hogy meg kell vásárolni a programot, akkor azt még nyilván hozzá számolom.
A hirdetés alapján minimális számítógépes ismeret szükséges, nem elvárás, hogy bármely képszerkesztő programhoz értsek. Tehát inkább időmet fizetnék meg, minthogy tudást. De nem vagyok annyira képben a fizetésekkel ezen a téren.
"a fizetés ótvar" - valószínűleg igen, de jelenleg nincs olyan extra tudásom, amiért pluszba fizetnének az időmön kívül, így tehát elfogadom az ótvar fizetést.
A grafikusok nem olcsók. Lehet, hogy csupán néhány alapvető dologra kell megtanítani az embert. (nagyon minimális szinten tudok képet szerkeszteni)
Egyébként erről a hirdetésről van szó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!