Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kérdezhetek ilyet gyakornokkén...

Kérdezhetek ilyet gyakornokként az interjúztatótól?

Figyelt kérdés

Szerdán lesz egy nagy multinál interjúm,gyakornoki pozícióra (végzős egyetemista vagyok).

Ma és holnap készülgetek az interjúra szakmai dolgokkal,illetve összeírok fontos dolgokat. (Egyébként adózással kapcsolatos gyakornoki pozíció)

Mindig meg szokták kérdezni,hogy van e kérdésem és zgye jó ha van.

Nem a hr-es fog interjúztatni,csak ő is ott lesz. Az osztály vezetője fog interjúztatni.

Arra gondoltam,megkérdezem,hogy őt mi motiválja,mit szeret abban amit csinál(adózás).

Szerintetek ez nagyon gáz?:D

Kérdezhetek ilyet? Gondoltam ezzel ki is tűnnék a többi jelölt közül.

Tőletek kérdezett már ilyet gyakornok?(akik interjúztattak már)

22L

2021. márc. 8. 16:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nyáron interjúztam a mostani helyemre már pályakezdőként (big4), tettem fel pár kérdést a végén. Ugye tőlem is megkérdezték az elején hogy miért pont azt a céget választottam. És a kérdezésnél "visszadobtam" a kérdést, hogy amúgy anno ők miért választották ezt és mi az, amit a munkájukban a legjobban szeretnek. Egyáltalán nem vették tolakodásnak szerintem (itt vagyok, szóval:)), és tök szívesen, mosolygósan meséltek én úgy láttam, vitt egy kis közvetlenséget az interjúba (bár amúgy sem voltak vaskezűek :D). Szóval amúgy itt például nem volt gáz a kérdés, de nagyon rendesek voltak az interjú alatt is, szóval nem tartottam attól, hogy ebből a kérdésből bármi baj legyen. Viszont "szigorúbb" interjúztatóknál nem hiszem hogy túl jó ötlet, ezt majd neked kell felmérni interjúnál, hogy ki fér bele.
2021. márc. 9. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Tök vicces, amikor valaki kiesik az egyetemről, és azt hiszi, hogy tornáztathatja a tapasztalt szakembert, aki simán megeszi reggelire, tudásban és élettapasztalatban is.

Én azért néznék, ha a gyakornok így felkérdezne. Csípőből válaszolnám, hogy elnézést, nem tudtam, hogy én jöttem interjuzni, hölgyem, remélem felvesz.

2021. márc. 10. 07:48
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

Big 4 cég egyébként,gondoltam ott jófejek és lazák,azért gondoltam erre.

De akkor lehet kihagyom.

2021. márc. 10. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!