Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Volt tapasztalatod női interjú...

Volt tapasztalatod női interjúztatóval vagy vezetővel nőként? Lehet ez hátrány?

Figyelt kérdés
Szeretnék munkahelyet váltani, a jelenlegi munkám szakmailag már nem tud újat mutatni nekem és egyetemre járok így amire jelentkeztem több tapasztalattal járna. Kicsit utánajártam a munkának, és a vezetőségnek. Egy 30as hölgy lesz a vezetőm,ha felvesznek aki egy roma nő. Nehezen végzett az egyetemmel de végül sikerült neki és ki taposta magának az utat. Bocsi nem ez a lényeg, csak akivel beszéltem dolgozott ott és mondta, hogy nem szabad vele éreztetni, hogy többnek gondolod őt magadnál mert elszáll. Szerintetek női vezető és női alkalmazott között csak rossz kapcsolat alakulhat ki? A jelenlegi munkahelyemen nagyon rossz a légkör, tele van kiégett nőkkel én meg itt vagyok 25 évesen. Szeretnék jó benyomást kelteni de sajnos ritkán sikerül mert nem vagyok csúnya lány és úgy érzem sokszor rivalizálnak velem. Az új munkahelyen több roma dolgozó is van egyébként, tehát nem csak a főnököm lesz az, tényleg nem vagyok rasszista csak kicsit félek, hogy esetleg rossz lesz velük is a munka.

2021. febr. 3. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs különbség.

Pont ugyanannyi hülye, törtető, féltékeny női vezető van, mint férfi.

És pont ugyanannyi rendes, normális, támogató is.

Nem az számít, hogy mi a neme, hanem az, hogy milyen a jelleme. Ha vacak főnök, akkor rossz alatta dolgozni, ha normális akkor jó.

2021. febr. 3. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs különbség, igazából csak a megérzésekre kell hagyatkozni, de ez a férfi interjúztatónál is igaz. Két munkahelyen dolgoztam eddig, mindkét helyen női vezetővel, nőként. Az első hatalmas hiba volt. Már az interjún is éreztem, hogy ez nem oké, menekülnöm kellene. Zöldfülű voltam, elvállaltam, de tényleg nem kellett volna. :)

A másodikon semmi gond nincs a nememből/neméből.

2021. febr. 3. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

az előző vezetőm nő volt. Azt az érzelmi manipulálást és mentális leterhelést soha nem kívánom senkinek. Ha rossz kedve volt (állandóan) éreztette másokkal is. Minden nap kötekedett, kiabált 1 órán át a semmiért és a 70 fős cégben SENKI nem tudott vele dolgozni. Mindig kitalált valami indokot, amiért bunkó volt. Gyerek, szoc élet, nincs jól stb. Hiába vagyok pasi, akkora terhet rakott rám és más pasi munkatársaimra, hogy féltünk tőle. Egyik munkatársnőm nyugtatót szedett miatta.

Női tulajok voltak. Ők tudtak a dologról, de hagyták az egészet és minden nap nyugtatgattak, hogy jobb lesz. Nem lett, eljöttem. Ha pasi lett volna, első alkalomnál visszaszóltam volna és a felmondásom után rendeztem volna egy kiabálós csatát, de nővel így pl soha nem beszéltem és nem ott kezdtem volna el.

Lényeg, hogy jó, vagy rossz vezető az nem nemhez köthető.

2021. febr. 3. 12:34
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Én is nő vagyok, és vezető. Az én főnököm is az volt,akinek a helyére jöttem. Ég és föld vagyunk, nem vagyok törtető,sem munkamániás, 28 éves vagyok, de 18nak nézek ki, jófej vagyok. Szóval ez nem is sablon, hogy egy női vezetőre ez jellemző, és mindenki ugyanolyan
2021. febr. 3. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!