Volt tapasztalatod női interjúztatóval vagy vezetővel nőként? Lehet ez hátrány?
Nincs különbség.
Pont ugyanannyi hülye, törtető, féltékeny női vezető van, mint férfi.
És pont ugyanannyi rendes, normális, támogató is.
Nem az számít, hogy mi a neme, hanem az, hogy milyen a jelleme. Ha vacak főnök, akkor rossz alatta dolgozni, ha normális akkor jó.
Szerintem sincs különbség, igazából csak a megérzésekre kell hagyatkozni, de ez a férfi interjúztatónál is igaz. Két munkahelyen dolgoztam eddig, mindkét helyen női vezetővel, nőként. Az első hatalmas hiba volt. Már az interjún is éreztem, hogy ez nem oké, menekülnöm kellene. Zöldfülű voltam, elvállaltam, de tényleg nem kellett volna. :)
A másodikon semmi gond nincs a nememből/neméből.
az előző vezetőm nő volt. Azt az érzelmi manipulálást és mentális leterhelést soha nem kívánom senkinek. Ha rossz kedve volt (állandóan) éreztette másokkal is. Minden nap kötekedett, kiabált 1 órán át a semmiért és a 70 fős cégben SENKI nem tudott vele dolgozni. Mindig kitalált valami indokot, amiért bunkó volt. Gyerek, szoc élet, nincs jól stb. Hiába vagyok pasi, akkora terhet rakott rám és más pasi munkatársaimra, hogy féltünk tőle. Egyik munkatársnőm nyugtatót szedett miatta.
Női tulajok voltak. Ők tudtak a dologról, de hagyták az egészet és minden nap nyugtatgattak, hogy jobb lesz. Nem lett, eljöttem. Ha pasi lett volna, első alkalomnál visszaszóltam volna és a felmondásom után rendeztem volna egy kiabálós csatát, de nővel így pl soha nem beszéltem és nem ott kezdtem volna el.
Lényeg, hogy jó, vagy rossz vezető az nem nemhez köthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!