Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkezzek olyan helyre,...

Jelentkezzek olyan helyre, ami az előző munkahelyemre hasonlít, vagy inkább folytassam tovább a keresést más irányba?

Figyelt kérdés
Nem olyan régen mondtam fel a munkahelyemen, most új állást keresek, és szeretnék más irányba elmenni. Egy ideje azért már kutatom az új munkát, de nem akar összejönni. Most viszont van egy olyan állás, ami nagyon nagy mértékben hasonlít az előző munkámra, ahonnan viszont én jöttem el, és minden porcikám tiltakozik az ellen, hogy újra ezen a pályán legyek. Még nem jelentkeztem rá, de itt van ez az út, és a tapasztalatom miatt, lehet, meg is lenne. Viszont mint írtam, más irányba nézelődöm, de eddig nem igazán jött össze semmi. Valaki volt már hasonló szituban? Meg vagyok rekedve, mert nem akarok újra olyasmit dolgozni, mint eddig, hiába lenne lehetőség erre is jelentkezni.

2021. márc. 5. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha megteheted, akkor szerintem ne jelenetkezz, hanem keres ilyet, amitől nem félsz. Én is így éreztem korábban, mégis bevállaltam, hogy maradok a pályán, csak másik munkahelyen. Nem kellett volna.
2021. márc. 5. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Hallgass a porcikáidra! :) Pusztán kényszerből ne vállalj el olyat, amit nem akarsz csinálni, ha nem muszáj.
2021. márc. 5. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!