Mi annak a tesznek a neve, amit 2007-ben töltöttem, és hol lehetne most újra, online kitölteni?
2006-2007-ben részt vettem egy önkéntes munkatapasztalat-szerző programban. A program végén (2007. februárban vagy márciusban) elmentünk a munkaügyi központba, ahol kitöltöttünk egy tesztet, hogy ki milyen foglalkozásra alkalmas. A tesztet a munkaügyi központ számítógépein töltöttük, és a számítógép ki is értékelte. (Ebből gondolom, hogy online is meglehet valahol.)
A teszt elég hosszú, kb. 100-200 állításról kell eldönteni egy 7 fokú skálán, hogy mennyire értek egyet. 1: egyáltalán nem értek egyet, 7: teljes mértékben egyetértek. 5 szempont szerint értékel a teszt, és amelyik 2 szempontra a legmagasabb pontszámot kaptam, aszerint ajánl különböző foglalkozásokat. Az első állításra is emlékszem: "Szívesebben tanítanék technikát, mint nyelvtant."
Most van munkahelyem, de nem a végzettségem szerinti munkakörben, és amúgy is váltáson gondolkozom, ezért megint kitölteném, de nem úgy, mint annak idején, szubjektíven, ahogy kérték (úgy nem jött ki értékelhető eredmény), hanem objektíven, a képességeim alapján. Kíváncsi vagyok, mit ad ki.
A munkaügyi központ oldalán néztem már a teszteket, de ott már nincs meg ez a teszt. Meg is kérdeztem őket, de arra hivatkozva nem árulták el a teszt nevét (és online elérhetőségét), hogy már más módszereket használnak.
Mi ennek a tesztnek a neve, és hol tudnám online kitölteni?
Ez a teszt hasonlít az általad elmondottakhoz.
(Tudom, hogy középiskolásoknak szól, de attól még bárki kitöltheti)
Nem várok a sült galambra, kerestem a tesztet Google keresőben (beírtam kereső kifejezésnek azt az állítást, amire emlékszem belőle és itt is idéztem), néztem mindenféle álláskereső, munkaközvetítő és tesztkitöltő oldalon, többször kértem a munkaügyi központot is, hogy nézzenek utána a nyilvántartásban a teszt nevének és itt is gyakran kiemelem a kérdést.
De ha tudsz még más, hatékony módszert annak a tesztnek a megtalálására, akkor minden ötletet szívesen fogadok. A legjobb az lenne, ha a leírásom alapján felismernéd a tesztet és leírnád ide a nevét, de ez a többi válaszolónak is szól.
Aki tudja a teszt nevét, írja le ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!