Mennyi idő eltelte után érdemes belátni, hogy egy cégnél nincs feljebblépési lehetőség? Te mennyit várnál egy előléptetésre?
Figyelt kérdés
Multinacionális logisztikai cég, Budapest.2021. febr. 28. 16:04
11/13 anonim válasza:
10: ez ugyan az az irreális feladatértelmezés, mint amikor az autógyárban a humán robot azt mondja, hogy nélküle nem tudnék autózni.
12/13 A kérdező kommentje:
Ki lett adva a feladat, felvállaltam, plusz pénzzel és pozícióval nem járt. Gondoltam idővel lesz valami belőle ha bizonyítok, hogy tudom vinni, hát sajnos nem lett belőle semmi.
2021. febr. 28. 18:37
13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, nagyon hasonló helyzetben vagyok, írj ha van bármilyen fejlemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!