Van olyan oldal, ahol tanuló programozóként dolgozhatok online?
Figyelt kérdés
Jelenleg a 3. éve tanulok Java programozást. Van olyan oldal, ahol tanuló programozókat keresnek kisebb munkára nyilván kisebb bérért? Vagy csak akkor tudok programozóként elhelyezkedni ha már befejeztem az iskolát?2021. febr. 25. 19:46
1/5 anonim válasza:
Haat sztem internkent mar eddig is el kellett volna kezdj melozni. A junior allasokra konnyebben felvesznek olyant akinek mar van tapasztalata mint akinek semmi sincs... Ajanlom hogy fektess nagy hangsulyt most az ilyen lehetosegekre mert egyetemrol kikerulve eleg nehez lesz elindulni
2/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni Technikumban tanulok még, egyetemet csak ezután tervezem
2021. febr. 25. 20:00
3/5 anonim válasza:
Akkor simman van eselyed! Nyarj gyakorlatok + intern melok egyetem alatt nagyon jo lehetosegek. Vannak cegek amik fizetnek is erte, de ha nem is akkor is megeri elmenni hozzajuk dolgozni, mert ha mar azt latjak a cv-dben hogy internkent lehuztal 2x6 honapot az sokkal sokkal tobbet jelent mintha kikerulnel akar mester diplomaval de 0 tapasztalattal
5/5 anonim válasza:
Nappali tagozaton tanulsz? Mi az,hogy technikumi képzés? Ez nem volt fölösleges ha felsőoktatásban szeretnél tanulni? Nézz szét az állásajánlatok között,próbálj olyat keresni ami időben,távolságra megfelel,és a tudásod is megvan hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!