Iskolaszövetkezet oldalakon biztonságos megadni a bankszámlaszámot?
Bárhol megadhatod.
Egy kis józan ész. A jótékonysági szervezetek bankszámlaszáma is nyilvános többek között. Gondolkodj el rajta, hogy miért.
Áruld már el, légyszi, mégis hogy utalják az elvégzett munkádért járó pénzt, ha nem adod meg a bankszámlaszámodat?
Amennyiben a "rámegyek a profilomra és ott van minden adatom" oldalon a címsorban fent van egy lakat, úgy biztonságos az oldal. Ha nincs, akkor baj van - akkor tényleg más is hozzáférhet az adataidhoz.
4-es, ma 7:22, - remélem, mára már megvan az örömöd.
Segíteni egy válasszal nem megy, de belerúgni a kérdezőbe igen.
Nem megyek le a Te szintedre és nem kezdelek el sértegetni, csak annyit mondok: vannak biztonságos és nem biztonságos oldalak, úgyhogy teljesen jogos a kérdés.
Némely nem biztonságos oldalnál egy háromszög van felkiáltójellel és külön figyelmeztető ablak ugrik fel, hogy ne adjon meg adatokat.
A biztonságos oldalon meg lakat - ahogy már írták is.
Nyilván tudom miért kérik a bankszámlaszámot, nem ez volt a kérdés, hanem, hogy biztonságos-e, hogy magán az adatlapon fel van tüntetve, mint minden adatom, még a TAJ számom és az adószámom is.
A link mezőben van egy lakat, ezek szerint akkor biztonságos, nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat, ma is tanultam valamit!😄
A 7:22-es tag válaszát szerencsére nem láttam, de nem is érdekelt volna a 7:30-as válaszoló kommentje alapján, úgyhogy nem baj:D De biztos rendkívül intelligens személy lehetett, ha törölte a gyakori a hozzászólását:D
7:30-as neked duplán köszönöm válaszod! :)
A TAJ számot tudja esetleg valaki, hogy miért kérhetik? Megadtam nekik csak kíváncsi vagyok, hogy az miért kellhet nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!