Mennyire biztonságos ez az oldal?
Interneten keresgéltem internetes hirdetések után és egy magyar portálon ( Apró hirdetésen ) rátaláltam egy kiírásra.
A munka annyiból áll hogy 3 jegyű számokat kell bepötyögni, sorozatonként 0,1 $ fizet.
Ez mennyire lehet valós? Tényleg fizetnének, amiért számokat írogatok?
( Az oldal, amin pötyögni kell, a Egimoney.CLUB )
Akkor hiába öltem bele annyi időt. :'))
Azért köszönöm a válaszokat!^^"
Közbe megkérdeztem a hirdetés kiíróját és ezt küldte:
"A pénzt meg szokták kapni az emberek,
adózás szempontjából a PayPalos kifizetést szokták javasolni,
semmiképpen se közvetlenül bankszámlára utaltasson.
De a Support nagyon segítőkész, bármire készséggel válaszolnak. :) "
Akkor ez talán mégse akkora kamu?
"Akkor ez talán mégse akkora kamu?"
Kerdesemre azt valaszoltak, hogy ez egyaltalan nem, meg veletlenul sem kamu => akkor biztos nem kamu.
Eletkepes vagy, cimbi! :D
Kérdező,
Az egyik videóban amit láttam megmutatták, hogy még a Supportnál hagyott kommentek sem látszanak, csak akkor, ha a saját fiókoddal vagy bejelentkezve. Ha egy másik fiókkal is regisztrálnál/bejelentkeznél (bár ezt tiltja a szabályzat), akkor látnád, hogy a kommented mások számára nem is látható.
(#1)
Már ne haragudj, de se életképtelen nem vagyok, se hiszékeny, szimplán csak 1-2 kérdést tettem fel, amiben nem voltam biztos. ._."
Oké, el szerettem volna hinni hogy ez az egész működik, de hé!
Aki még nem csinálta ezt/ nem találkozott effajta lehetőséggel, az persze hogy reménykedik abban hogy hátha esetleg ez működik. :'DD
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, legalábbis az első kommentelőnek.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!