Totál kivagyok, nincs egy biztonságos hely, ahonnan
eljöhetnék szülni?
Szóval kéne valami balek, aki eltart, amíg te nem dolgozol, de még arra a pár hónapra is összeférhetetlen vagy. Micsoda jackpot az ilyen munkaerő.
2019. márc. 10. 16:44
2/13 A kérdező kommentje:
Tessék? Egyáltalán nem vagyok összeférhetetlen, meg voltaképpen milyen balekról beszélsz, aki eltartana? Nem tart el senki, csak a szülés pillanatában szeretnék biztosított lenni.
De figyelj már, nekem - mint munkaadónak - mi a buli abban, hogy mondjuk esetleg egy több hónapos időtartamú projekt közepén te felállsz és bejelented a munkaügyön, hogy elmégy szülni? A többieket meg otthagyod, had túlórázzanak helyetted is. Hihetetlen, hogy 2 gyermekes anyukaként annyi empátia nem szorult beléd, hogy megpróbálj a másik fél fejével gondolkodni. Borzasztó önző dolognak tartom, hogy direkt olyan helyre próbálsz elhelyezkedni, akitől rögtön utána fél évre el is jönnél. A gyermekvállalás szép dolog, de ehhez nem kell egy munkaadót átkúrni - vagy ha tényleg ez a cél, akkor van bőven állami munkalehetőség is.
2019. márc. 10. 18:08
4/13 A kérdező kommentje:
Hasznos volt a válaszod, jónak ítéltem, mégha a válasz annyira nem is tetszik. Igen, tudom, hogy milyen a versenyszférában egy projekt “végrehajtása”, arra tökéletes kiskapu a határozott idejű szerződés. A mostani munkáltatóm is él ezzel, “nehogy te is elmenj szülni” címszóval hosszabbítgat, amíg be nem töltöm a 40-t...
5/13 A kérdező kommentje:
+ jó tanács: “hadd” két d-vel van helyesen.
Normális helyen kell dolgozni.
2019. márc. 12. 09:00
Én a helyedben azt csinálnám, sőt, igazából minden leendő anyukának azt tanácsolnám, hogy kezdjen el gondolkodni olyan munkákban, amit otthonról is tud végezni.
Képezd magad ilyen irányba.
2019. márc. 12. 12:09
1. Ne dolgozz nők között, így nem lesz áskálódás sem.
2. Az írásod alapján nem egy tufa vagy, tehát keress valami olyat, amit otthon, neten is tudsz végezni, plusz tanuld meg, hogy fejlődj élethosszig.
:)
2019. márc. 16. 17:11
9/13 A kérdező kommentje:
Megvan mindenem, hogy vállalkozó legyek, csak sajnos nehezen tudom a munkát felhajtani, így alkalmazottként még mindig többet hozok a konyhára. 😉
Akkor a másik válaszoló első válasza marad: ne dolgozz nők között :P
Látod, ilyenek vagytok. Vagy sírtok, hogy áskálódó nemtársatok (szintén nők) miatt nincs munkátok, vagy hogy nem vesznek fel sehova, mert nők vagytok és elmentek/elmentetek szülni. Ja, vagy hogy a férfiak elnyomnak, miközben azért panaszkodtok, hogy a nőtársotok utál ki mindenhonnan...
Most akkor mi van...? :)
2019. márc. 19. 21:56
Kapcsolódó kérdések: