Totál kivagyok, nincs egy biztonságos hely, ahonnan eljöhetnék szülni?
Az áskálódás, primitív verbális kommunikáció, alacsony mentalitás,stb... Nos...ezek nemtől független dolgok!
Az emberek zöme ilyen, kedves kommentelő...
Vállalkozás előtt leépítettem az ismeretségi/társasági köreimet a normális s feltörekvő emberekre, kiknek nem az a legnagyobb sztorija, x-y kolléga mit vett a vásárban...
A jobb emberekkel körül véve magamat gyorsabban is kezdtem el haladni utamon felfele s jobb azóta a légkör, tudom azt: őszinte szókimondóak vagyunk s befogadó képesek a pozitív s a negatív gondolatokkal kapcsolatban.
Bevallom, akár milyen kellemetlen is:
A gyerek felelősség. De számomra kell az alkalmazott aktív tevékenysége főleg, hogy kollégák inkább számomra s jómagam kivitelezem a legtöbb dolgot így is, de rengeteg ötletem volt/van s lesz is, amiben kulcsfontosságúak az ő kezük s szakmai tapasztalatuk/tudásuk.
+ a mai világban csak az biztos amit te magad csinálsz/teremtesz.
Más keze alatt dolgozni olyan, mint a homokórában a homok...folyamat folyik,halad (időben is) s mindig vége van egy idő után, majd folytatja az utját "egyszer fent, egyszer lent" hullámon.
+ minek akarsz harmadikat...ha ennyire pánikolsz s ki vagy akadva.
Már bocsánat, de gyerek csinálás helyett az életedet raknád rendbe!
S ha az kész vállald a 3.at...
A legtöbb embernek alap IQ szintje el van ásva.
Én is szeretnék gyereket s párom is, de előtte befejezem azt, ami egy alap a gyermek vállaláshoz:
Ház lassan megvan (1,5év max) saját zsebből, autó van, s ami még szerintem tökéletesítésre vár az a vállalkozásom (de lehet túl maximalista vagyok), de tudom mit akarok.
S nem tudom hány éves vagy, de 2 gyerek ... Tuti fiatalabb vagyok nálad. (habár ki tudja manapság).
Elmélkedj el önmagadon, a jelen helyzeteden s hogy mit kellene tenned, hogy fixen jobb legyen, de az első sorban nem +1 gyermek, az fix.
"Megvan mindenem, hogy vállalkozó legyek, csak sajnos nehezen tudom a munkát felhajtani, így alkalmazottként még mindig többet hozok a konyhára."
Ha igazából MINDEN MEGLENNE, akkor megérné bele vágnod s nem inas alkalmazottként szívnod.
Ugyanis a minden szóban a jó bevétel s megélhetőség is benne van, Drága...
Szerintem csak valamivel fel szerettél volna vágni, mert valaki beletalált egy fájó pontodba.
S ezt ne vedd sértésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!