Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szendrei Ádám és Görög Ádám...

Szendrei Ádám és Görög Ádám anyagait miért szólják le annyian, tényleg semmit nem érnek?

Figyelt kérdés

Követek néhány befektetőt Youtubeon, név szerint Parajdi, Kőházi, Szarvas. A videóikban többször utalnak erre a két emberre, mint vicc kategória (pü. tanácsadóból lett könyvtáros, lifestyle online coach).

Van valakinek személyes tapasztalat?

2021. febr. 23. 16:35
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
89%
Miért olyan felfoghatatlan neked, hogy nincs minden vállalkozónak szüksége ilyen "tanácsokra"? Én sem foglalkozok vele, mert a vállalkozásomban nyújtok olyan szolgáltatást minimális költség, maximális profit mellett, hogy ne legyek ilyen tanfolyamokra meg coachokra rászorulva.
2021. ápr. 7. 11:48
 32/59 anonim ***** válasza:
23%
milyen vállalkozásod van? :) milyen szolgáltatást nyújtasz ha nincs szükséged ádám tanácsaira? :)
2021. ápr. 7. 14:21
 33/59 anonim ***** válasza:
88%

Én nem az vagyok, akivel eddig vitáztál, én csak a 31-es választ írtam. És osztom azt a nézetet, hogy nincs minden vállalkozónak szüksége erre.

Nekem egyébként könyvelő-adótanácsadó cégem van, ez a fő profilom. Mellette még apróbb projektek, de az most annyira nem releváns, plusz több féle passzív jövedelem.

Átgondolt tervezéssel nem olyan nehéz profitábilis vállalkozást fenntartani, ami akár több ember asztalára is kenyeret tud rakni. Csak nyilván ehhez tenni kell és olyan szolgáltatást kell nyújtani, olyan szakmai skilljeidnek kell lenni, hogy legyen értéke annak, amit árulsz. Magyarul értened kell ahhoz, amit csinálsz. Jelenleg Magyarország a kényszervállalkozók országa, több százezer kényszervállalkozó van, akiknek nem kellene vállalkozással foglalkozniuk, csak muszájból csinálják.

Egy szó mint száz, nekem nincs szükségem ilyen coachféleségek tanácsaira, mert valószínűleg több pénzügyi iskola és képzés van a hátam mögött, mint egy óvébéből kiábrándult volt biztosítósnak valaha is lesz. Laikusoknak valóban jó lehet az ilyesfajta "tanácsadás", viszont akinek van picit is rálátása a dolgokra az észreveszi, hogy a nagy része bullshit és elég sokszor tárgyi tévedések is vannak a mondandójában.

2021. ápr. 7. 14:45
 34/59 anonim ***** válasza:
45%
Akkor nem szidni, ócsárolni kellene :)
2021. ápr. 7. 19:19
 35/59 anonim ***** válasza:
88%
Én nem szidtam és nem is ócsároltam. Mindössze a véleményemet írtam le és az általad feltett kérdésre válaszoltam.
2021. ápr. 7. 19:22
 36/59 anonim ***** válasza:
36%

azt se tom ki a gcvel beszélek. hol egy rendes emberrel hol egy trollal.

egy a lényeg ádám egy király

2021. ápr. 7. 20:05
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
Igenigen, ez a lényeg valóban :) Kár, hogy ezt tényekkel nem tudtad megerősíteni. Érdekes, hogy amikor szembekerültél egy hozzáértővel, akkor rögtön annyival le tudtad zárni, hogy ádám egy király :) Szerencsére nem lehet mindenkit megetetni ezzel a bullshit szöveggel, amit nyom. Kíváncsi lennék, hogy a vállalkozásod, portfóliód és egyebek mennyit növekedtek nálad, mióta igénybeveszed az ilyen remek szolgáltatásokat :)
2021. ápr. 7. 20:12
 38/59 anonim ***** válasza:
42%

nem tudom kivel beszélek és mivel előbb egy büdös troll volt nem fogok időt szakítania arra, hogy érveljek.

Nézd meg ádámnak (tacitproject.hu) oldalán az anyagokat, magukért beszélnek :)

Mutass fel egy 200 millió forintos árbevételű céget. (/év)

és utána véleményezd ádámot :D

Ja és ádám a király háháháhá :D

2021. ápr. 7. 20:14
 39/59 anonim ***** válasza:
82%

Én leírtam, hogy nem az az ember vagyok, akivel korábban vitatkoztál.

Mivel kifogytál az észérvekből, már csak vagdalkozol.

Kérlek mutasd meg, hogy melyik cége ért el 200 milliós árbevételt, mert ez kifejezetten érdekelne.

A te céged mennyi idő alatt érte el a 200 milliós árbevételt egyébként? Remélem azért az itteni reklámoknak rendesen megkéred az árát :) Mondjuk a negatív reklám is reklám.

Joggal véleményezem ádámot, hisz te is ezt teszed. Akkor nekem miért ne lehetne? Annyi különbség, hogy te csak annyit írsz, hogy király, viszont érvelni nem érvelsz. Kérlek, én nem troll vagyok, szeretnék értelmesen beszélgetni a témáról, fejtsd ki, hogy szerinted miért akkor király. És ne olyan frázisokat puffogtass, hogy a videói magukért beszélnek, meg hogy mennyi embernek segített meg hasonlók. Tényekkel támaszd alá az érvelésedet kérlek.

2021. ápr. 7. 20:57
 40/59 anonim ***** válasza:
88%

Nem az a fontos, hogy hány milliós árbevételt csinál az Ádámok cége, hanem az, hogy az ő ügyfeleik mennyit csináltak a programjuk előtt, és mennyit utána.

Behatóan nem ismerem a Tacit Projectet, ezért nem akarok róla nyilatkozni, de az biztos, hogy nem egy és nem kettő ex-ügyféllel találkoztam már, akinek volt ugyan egy szépen felépített webáruháza, de halvány fogalommal sem rendelkezett arról, honnan szerez hozzá vevőket.

2021. ápr. 7. 22:14
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!