Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szendrei Ádám és Görög Ádám...

Szendrei Ádám és Görög Ádám anyagait miért szólják le annyian, tényleg semmit nem érnek?

Figyelt kérdés

Követek néhány befektetőt Youtubeon, név szerint Parajdi, Kőházi, Szarvas. A videóikban többször utalnak erre a két emberre, mint vicc kategória (pü. tanácsadóból lett könyvtáros, lifestyle online coach).

Van valakinek személyes tapasztalat?

2021. febr. 23. 16:35
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
90%
Ádámka, ha nem tudsz értelmezni egy metaforát, akkor nem nagyon van mit beszélnünk. A véleményemet már az 1-ben kifejtettem.
2021. ápr. 6. 13:19
 12/59 anonim ***** válasza:
37%
egy metaforát se írtál, egy dolgot se érveltél.
2021. ápr. 6. 13:26
 13/59 anonim ***** válasza:
91%
De, írtam metaforát. De mint a mellékelt ábra mutatja, neked nem sikerült értelmezni. Inkább kiírtál magadról még egy durcis kérdést. Nagyon érett.
2021. ápr. 6. 13:34
 14/59 anonim ***** válasza:
86%

Úgy látom az adminok is egyetértenek, hogy tré módon marketingezed magad.

Amúgy szívesen elmondom a véleményem kicsit bővebben: minden hozzá köthető oldal teljesen egyforma. Néhol csak átírták a szöveget a templateben. A skálázhatóságot btw nem túl jól taníthatta meg, ha a Day Design napló nagy betűkkel csak annyit tud hirdetni magaról, hogy elfogyott. Mondjuk egy ekkora szarból egy darabot is kihívás lehetett eladni. De ez kiváló példája az egész életművének: langyos vizet árul.

2021. ápr. 6. 13:48
 15/59 anonim ***** válasza:
83%

de valami összetettebb dolgot nem tud mondani senki sem, amiért "rossz" az ádám?

A day design naplója 14 nap alatt elkelt mind az 1000-1500db

valamit tudsz mondani ami igaz?

2021. ápr. 6. 13:52
 16/59 anonim ***** válasza:
63%
Azt mondom, hogy ha nem tudja kielégíteni a keresletet, akkor az rosszul van skálázva. Mit nem értesz ezen? Vagy azon, hogy bullshit az egész, amit árulsz?
2021. ápr. 6. 13:55
 17/59 anonim ***** válasza:
76%

Maradjunk annyiba, 16os, hogy össze vissza beszélsz..

"hogy ha nem tudja kielégíteni a keresletet, akkor az rosszul van skálázva."

kereslet termék hiányában nem elégíthető ki.. nem skálázás miatt.

2021. ápr. 6. 14:11
 18/59 anonim ***** válasza:
68%
Ha nincs annyi termék, amennyire igény van, akkor az rosszul lett skálázva. Magyarul el van baxva a tervezés. Pont az, amiben ő állítólag segít. Ez ciki.
2021. ápr. 6. 14:13
 19/59 anonim ***** válasza:
40%

de te értetlen vagy?

A day design elkelt mind, elég gyorsan.

és a skálázás fogalmával sem vagy tisztában.. már értem miért vagy ádám ellenes..

mondj már akkor egy olyan online vállalkozót akit elismersz.

2021. ápr. 6. 14:16
 20/59 anonim ***** válasza:
60%

Ezek szerint te nem vagy tisztában a skálázhatósággal, Ádámka.

És miért kellene online vállalkozókat elismernem? Meg hogy jön ez ide. Az volt a kérdés, hogy kókler vagy-e. Megírtam, hogy igen, azt is, hogy miért gondolom így. Ehhez képest kb annyit tudsz felmutatni, mint egy kezdő MLMes: egy kis nyafit, meg vádaskodást, hogy én nem értek semmihez.

Valamihez azért mégis: megismerem, ha valaki át akar baxni.

2021. ápr. 6. 14:21
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!