Milyen diplomád van? Amúgy ez nem úgy van, hogy hű lediplomáztál, akkor te vagy az isten tessék itt van 400 nettó. Ma már jó pár szak diplomája annyit mutat meg, hogy annyira nem vagy hülye, ha össze tudtál hozni egy szakdogát.
2021. febr. 20. 19:59
12/22 A kérdező kommentje:
Történelem alapszak bölcsész végzettséggel rendelkező vagyok.
2021. febr. 20. 20:28
13/22 anonim válasza:
Igen, ezzel sajnos ez a jövő várható hazánkban.
2021. febr. 20. 20:34
14/22 anonim válasza:
Történelem szakkal konkrétan nem értesz semmihez, mint ahogy én sem értek semmihez nyelvszakossal. Ugyan én tudtam egész jó munkát találni turizmusban vele, de a vírus miatt elvesztettem. Azóta egy interjút nem tudtam összehozni.
Irodai munkákra próbálj jelentkezni, ahol csak a diploma megléte számít nem pedig az hogy milyen. Nem lehetetlen ezzel jövőt teremteni, de hosszú és nehéz az út. A fizetésed sem lesz rögtön magas.
2021. febr. 20. 20:49
15/22 anonim válasza:
Hát ilyen végzettséggel tényleg nem csoda.
Beszélsz legalább valami nyelvet értelmesen?
Mert akkor SSC
2021. febr. 20. 20:53
16/22 anonim válasza:
ezen igazából nem kell meglepődni mivel maga a történelem szak semmilyen létező munkához nem köthető
2021. febr. 20. 21:28
17/22 anonim válasza:
Annak OKJnek kellene lennie.
2021. febr. 20. 21:46
18/22 anonim válasza:
Nem piacképes a diplomád. Ha nem találtál mást akkor minimálbéres segédmunkás vagy. Legább dolgozol és nem vagy munkanélküli. A diploma nem jelent feltétlenül magasabb bért. Egy 8 általános iskolai végzettség nem feltétlenül jelent alacsony bért.
Ha mondjuk egy orvosi diplomád lenne akkor biztosan nem segédmunkáskodnál.
2021. febr. 21. 03:01
19/22 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy tanultál vmit 4 évig, ami érdekel, de semmihez se értesz. És az a legnagyobb baj, hogy erről továbbtanulás előtt nem beszél senki, csak miután lediplomáztál, te rohadt büszke vagy a papírodra, másrészt meg nagyot koppansz a munkaerőpiacon, mert semmit nem ér. A másik dolog még a túl képzés, szerinted hányan végeznek a te szakoddal évente az országban, és mennyi ilyen képzettségű emberre van szükség?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!