Miért van az hogy a gyárakban a gépbeállítókat semmenyire nem fizetik meg? Szánalmas hogy többet lehet keresni egy segedmunkaskent az építőiparban mint 3 műszakban komoly szakmunkat végezve.kivetel ezalol a Audi gyár de ezenkívül az országban sehol
Figyelt kérdés
Nem fizetnek normális összeget2020. szept. 30. 23:27
1/11 anonim válasza:
Mindjárt jön a Tibor, aki gépbeállítóként 450 nettóra keres.
2/11 A kérdező kommentje:
Annyit az Audiban össze lehet hozni de máshol még nem tapasztaltam,szóval a Tibik éljenek csak tovább vizes kenyeren ne ide bofogjenek😂
2020. okt. 1. 00:15
3/11 anonim válasza:
Ti megkaptok 180 nettót, én diplomával csak 140-et, nem tudom hova panaszkodtok
4/11 anonim válasza:
A gépbeállitó nélkülözhető, az ő munkáját el tudja végezni a gépkezelő/sorvezető is, míg egy épitési vállakozó vagy a főmérnök nem fogja a saját vállán hordani a cementes zsákokat, hanem inkább mélyebben a zsebébe nyúl.
5/11 anonim válasza:
Ez neked hol komoly szakmunka? Tanulni kellett volna, annyi okj-s képzés van. Egyik se érdekelt fiatalon? Tényleg semmi? Ez a te hibád.
6/11 A kérdező kommentje:
Fiatal vagyok,akkor mondj valamit amit érdemes elvegezni
2020. okt. 1. 14:53
8/11 anonim válasza:
Te tudod hogy milyen szakma érdekel. Ha semmi az baj. Szóval így magadnak köszönheted. Sok szakmához érettségi se kell, ingyen van ha középiskolában csinálod mondjuk estin. Tanfolyamon fizetős.
9/11 anonim válasza:
Informatikus-burkoló továbbra is javasolt.
10/11 anonim válasza:
Akkor el kell menni segédmunkásnak, vagy ahol szerinted többet fizetnek. Nem kötelező gyárban dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!