Aki tanárként vagy rendőrként dolgozik, miért nem megy el inkább a gyártósorra a magasabb fizetésért?
Figyelt kérdés
2021. febr. 17. 14:36
31/45 anonim válasza:
Hagyjuk 30, hy valaki arra veri a faxát, hogy fel tud fúrni egy polcot, az nem is fog a saját farkánál tovább látni.
32/45 anonim válasza:
Mi bajod van az értelmiséggel?
Ezt a kérdést már feltetted egyszer más szavakkal, akkor is ugyanez volt a lényege. Az állami szektorban dolgozókról szólt.
Ha te diplomás vagy és úgy gondolod, hogy egy szalagmunka jobban fizet, senki sem gátol meg abban, hogy ott dolgozz.
De ne általánosíts, és ne gondold, hogy mindenki a te helyzetedben van.
33/45 anonim válasza:
31: És te mire vered? A nagy semmire?
34/45 anonim válasza:
Nem túl frappáns riposzt. Csak ennyire futja?
35/45 anonim válasza:
Érdekes, én nem hívok szerelőt ha fel kell rakni egy csillárt vagy leszakadt a szekrényajtó, pedig mérnök vagyok. A kollégáimmal rendszeresen megbeszéljük, ki milyen fÉrFiMuNkÁt csinált. Miért tudná ezt megcsinálni jobban az, akinek nem ez a szakmája, hanem egy nagyobb bekerülési költségű robotkar munkáját végzi el?
36/45 anonim válasza:
miért csináljak rosszabb melót kevesebb pénzért...
37/45 A kérdező kommentje:
Nincs bajom az értelmiséggel, a mérnököket tisztelem. Nem tudom hogy jön ide a mérnök, én a közszféráról beszeltem
2021. febr. 18. 12:08
38/45 A kérdező kommentje:
Egy gyártósoron sok helyen fizetnek 200 ezer felett, egy tanár csak 140-et keres
2021. febr. 18. 12:09
39/45 anonim válasza:
Egy kezdő tanár keres 140 ezret. Egy mestertanár meg bruttó 400-500-at ha bértáblás, 600-700 ezret ha Szakképzési Centrumban dolgozik.
40/45 anonim válasza:
Igen, csak a versenyszférában én 3 év tapasztalattal értem el a br at, a mestertanár meg 10-15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!