Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Motivációs levél gyártósorra,...

Motivációs levél gyártósorra, hogyan?

Figyelt kérdés
Igazából gondolkozom rajta, mit lehetne megfogalmazni gyártósori munkára, mert nem hiszem hogy ott sok elvárás lenne. Hogy tudnám megoldani, hogy korrekt legyen a levelem?
2016. nov. 23. 19:12
 1/8 anonim válasza:

A motivációs levél csak pár sor.

Pl szereten a csapatmunkát, de a monotonitást is jól viselem. Szeretnék egy dinamikusan fejlődő cég munkatársa lenni, ahol lehetőség van szakmai előrelépésre....stb.

2016. nov. 23. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Fő a hitelesség:

Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást.

2016. nov. 23. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:

kettes....

Munkát keresek, a cégről sok jót hallottam ismerősöktől, szeretnék itt dolgozni.

2016. nov. 23. 19:36
 4/8 anonim válasza:
0%

A kettes sokat segìtett.

Rengeteg itt az unatkozó troll!

2016. nov. 23. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
sori betanított munkára melyik idióta cég várja el a motivációs levelet?
2016. nov. 23. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:

5

Mikor elolvastam a kérdését, bennem is e gondolat merült fel.

Holnaptól meg közmunkára is motivációs levél kell majd....:D

2016. nov. 23. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:

6

Volt munkahelyemen 2 körös állásinterjú után választották ki a közmunkásokat.

Én is voltam állásinterjún, ahol 4-en interjúztattak és mint kiderült az is féléves közmunka lett volna a kormányhivatalba.

2016. nov. 24. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Kormány hivatalba még érthető, sajnálatos h közmunkásokat alkalmaznak. :(

Közmunkás alatt tegnap a gát oldalában kaszáló, vagy falu/város munkás embert értettem (tudom tévesen, bár ők vannak többen)

2016. nov. 24. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!