Motivációs levél gyártósorra, hogyan?
A motivációs levél csak pár sor.
Pl szereten a csapatmunkát, de a monotonitást is jól viselem. Szeretnék egy dinamikusan fejlődő cég munkatársa lenni, ahol lehetőség van szakmai előrelépésre....stb.
Fő a hitelesség:
Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást. Szeretem a monotonitást.
kettes....
Munkát keresek, a cégről sok jót hallottam ismerősöktől, szeretnék itt dolgozni.
A kettes sokat segìtett.
Rengeteg itt az unatkozó troll!
5
Mikor elolvastam a kérdését, bennem is e gondolat merült fel.
Holnaptól meg közmunkára is motivációs levél kell majd....:D
6
Volt munkahelyemen 2 körös állásinterjú után választották ki a közmunkásokat.
Én is voltam állásinterjún, ahol 4-en interjúztattak és mint kiderült az is féléves közmunka lett volna a kormányhivatalba.
Kormány hivatalba még érthető, sajnálatos h közmunkásokat alkalmaznak. :(
Közmunkás alatt tegnap a gát oldalában kaszáló, vagy falu/város munkás embert értettem (tudom tévesen, bár ők vannak többen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!