Valakinek valamilyen tapasztalata CNC gépkezelöi munkával kapcsolatban külföldön?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki tud olyan munkaközvetítői irodát ajánlani ahol esetleg kiküldetésben dolgozott Németországban CNC gépkezelőként vagy valamilyen gépkezelőként amihez elfogadják a Gépi forgácsolói szakmát? 3éve dolgoztam kint egy cégnél A2es német nyelvtudás elég volt szóval nem gondolom lehetetlennek kevés nyelvtudással a munkavállalást ebben a szakban. 2éves tapasztalattal rendelkezem, leginkább széria gyártásban dolgoztam. Tudnátok esetleg ajánlani ezekkel a feltételekkel megbízható közvetítőket akiknek megfelelhetek? Privátban, de akár kommentben is várom a válaszokat.2021. febr. 16. 19:19
1/3 anonim válasza:
2500-3000 ezer euro fizu simán megvan
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, de helyet nem találok sajnos, hogy hol/hova jelentkezhetnék
2021. febr. 17. 00:13
3/3 anonim válasza:
Kérdező. 4műszakban sok éves tapasztalattal 2500-2700€ reális. 3000 semmiféleképpen. 3 műszakban 5 nappal 2200kb. Nettóban,1es adókategóriában Németországban. És ez úgy hogy ha egyenesen cégnél vagy bent, nem pedig közvetítőnél. 30nap éves szabadsággal. Nekem ezek konkrét helyek voltak. 3000€-t műszakvezetők keresnek általában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!