Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri/jól lehet keresni...

Megéri/jól lehet keresni webcam modellként hosszútávon, eleinte angol tudás nélkül?

Figyelt kérdés

Szóval.. Olyan kérdésem lenne, hogy angol tudás nélkül felejtős hosszútávon ez a munka? Én egy magyar oldalra (hot vip modelsre) regisztráltam, eddig napi 3 órával elég jól kerestem de lehet csak azért mert új vagyok az oldalon..

Szeretnék hosszútávban gondolkozni, ha megéri, és minél hamarabb tanulni az angolt is, de ahhoz idő kell hogy belejöjjek.

Olyan emberek segítségére/tanácsára lennék elsősorban kíváncsi akik hosszabb ideje ezzel foglalkoznak.

Előre is köszönöm a válaszod/tanácsod.

2021. febr. 15. 22:52
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, magamból indulok ki és még elhiszem vannak megértő emberek de sebaj, kaptam értelmes válaszokat üzenetbe is az a lényeg. :)
2021. febr. 22. 07:53
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Milyen megértést vársz amikor prostituálni készülsz magadat? Nem lehet, hogy esetleg nem akarunk neked rosszat, ezért nem erősítünk meg a butaságodban?
2021. febr. 22. 08:00
 23/23 anonim ***** válasza:
94%

"Milyen megértést vársz amikor prostituálni készülsz magadat?"

Olvasd már el a kérdést, okostojás. Bár úgy tűnik, 3 sornál többet értelmezni neked tényleg megerőltető.

Ezt írta:"Én egy magyar oldalra (...) regisztráltam, eddig napi 3 órával elég jól kerestem..."

Vagyis már csinálja, nem kell lebeszélni, megmenteni. :D

(Most annak taglalásától, hogy ez a tevékenység prostitúció-e, tekintsünk el, mert ez valószínű, már végképp meghaladná a felfogó képességedet.)

Nem várt megértést se, csak választ a kérdésére. (Az empátia nem egyenlő a megértéssel, de érthető, ha neked erről több okból kifolyólag lövésed sincs.)

Szóval ő választ várt volna a munkával és a kereseti lehetőséggel kapcsolatban, nem azt kérdezte, hogy tanácsolnátok-e neki, hogy belevágjon, vagy összejönnétek-e olyannal, akinek ez a munkája.

Ha erről akartok vitázni, vagy webcam modelleket szapulni, keressetek megfelelő kérdést, vagy írjatok ki magatoknak!

Ezt akár törölni is lehetne, szét kett trollkodva az egész.

2021. febr. 22. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!