Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri/jól lehet keresni...

Megéri/jól lehet keresni webcam modellként hosszútávon, eleinte angol tudás nélkül?

Figyelt kérdés

Szóval.. Olyan kérdésem lenne, hogy angol tudás nélkül felejtős hosszútávon ez a munka? Én egy magyar oldalra (hot vip modelsre) regisztráltam, eddig napi 3 órával elég jól kerestem de lehet csak azért mert új vagyok az oldalon..

Szeretnék hosszútávban gondolkozni, ha megéri, és minél hamarabb tanulni az angolt is, de ahhoz idő kell hogy belejöjjek.

Olyan emberek segítségére/tanácsára lennék elsősorban kíváncsi akik hosszabb ideje ezzel foglalkoznak.

Előre is köszönöm a válaszod/tanácsod.

2021. febr. 15. 22:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

9

Nem mucika, te szerintem max ilyen webcamon latsz csajt.

10

Igaz. Tudod mi a poen? Hogy sok hulye vetkozos kepekert is fizet.

2021. febr. 20. 17:46
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

11, aki max webcamon lát meztelenül csajt, az te vagy. Nem hiszem, hogy a lekezelő mucikázásod épkézláb nőnek bejönne.

"Igazi nyomorultak fizetnek ilyen semmiért"

Ha tudnád... a használt bugyiért is fizetnek, vagy azért, hogy dildót nyomatok az ő hátsójába. :D

Nem igazán agyalok a nézőim lelkivilágán, vagy azon, hogy ki minek tart engem ezért. A lényeg, hogy pénzt keresek, sokkal többet és sokkal szabadabban, mint bármi mással.

2021. febr. 20. 18:01
 13/23 anonim ***** válasza:
13%
Persze h nem agyalsz. Szociopatakat nem erdekli mas, csak maguk🤷
2021. febr. 20. 18:07
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
12,Hát, ha van rá igény, szívesen eladom egy jó nyári fűnyírás utáni alsógatyámat, ha ez bónusznak számít, némi betyárgittet is tudok hagyni benne.
2021. febr. 20. 18:34
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

13, téged látszólag maximum annyiban érdekelnek mások, hogy kibeszéld, kioktasd, lealázd, elítéld őket.

Amúgy miért gond az, ha nem agyalok a nézőimen, csak simán kiszolgálom őket? Szerinted aki pl. youtube tartalmakat csinál, az agyal rajta, hogy ki miért nézi?

14, sok sikert! :D

2021. febr. 20. 19:15
 16/23 anonim ***** válasza:
12%
Azert a neten k..rvulas es youtube tartalom kicsit elter. Az utobbiban eleg idiotan viselkednek es nem kell mutogatnod a p..nad, mert mast is fel tudnak mutatni
2021. febr. 21. 10:17
 17/23 A kérdező kommentje:

#5 válaszadó

Köszönöm szépen az érdemleges választ, és hogy tényleg a kérdésemre válaszoltál!

Többiek.. Nem tartozom elszámolással, de hogy kicsit értsétek hátha előjön az empatikusabb oldalatok ha egyáltalán van olyan. Én is mint sokan, az első hullám alatt kerültem nehezebb helyzetbe. Nem veszítettem el teljesen a munkámat, de kénytelen vagyok valamit csinálni mellette, és kaptam megerősítést, hogy érdemes ebbe belevágni.

Másik dolog.. Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtok de boldog párkapcsolatban élek, és a párom teljes mértékben elfogadja amit csinálok. Úgy gondolom, ha egy pasi nem önző, és nézi azt hogy milyen helyzetbe kerültél akkor elfogad, segít amiben tud nem pedig még beléd rúg egyet hogy kritizál, lenéz stb. Ilyen felfogással, kössz de nekem se kellene az illető!

2021. febr. 21. 12:40
 18/23 anonim ***** válasza:
79%

"Azert a neten k..rvulas es youtube tartalom kicsit elter."

Látom, átment a mondanivalóm lényege. :D

Sehol nem állítottam, hogy a két dolog ugyanaz lenne, szerintem veselkedj neki mégegyszer az értelmezésnek. Bár szerintem neked fölösleges.

Kérdező, ezekben ne keress empátiát! Szexualitás kategóriában amúgy általában normálisabb válaszok jönnek hasonló kérdésekre.

2021. febr. 21. 16:39
 19/23 A kérdező kommentje:

"Kérdező, ezekben ne keress empátiát! Szexualitás kategóriában amúgy általában normálisabb válaszok jönnek hasonló kérdésekre."

Igazad van! :)

2021. febr. 22. 07:52
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Persze, ott több az aberrált. Menj oda, ahol azt mondják amit hallani akarsz, és élheted a kis buborékodba a világodat.
2021. febr. 22. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!