Miért várnak el a cégek mindenhol tapasztalatot?
Figyelt kérdés
6 éve vagyok munkanélküli mert pályakezdő vagyok vagyis 3 szakmám van de mindenhol azzal utasítanak el hogy nincs tapasztalat. Alkalmi munkáim vannak de ebből nem lehet megélni. Egy pályakezdonek akkor sohasem lesz eselye dolgozni sehol mert nem szerez tapasztalatot?2021. febr. 12. 12:16
1/11 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki 6 éve munkanélküli 3 szakmával a kezében, ott magával az emberrel van nagyon nagyon valami probléma.
2/11 A kérdező kommentje:
Lehet ezt en magamon nem tudom megallapitani de kifogasok mindig azok voltak hogy nincs minimum 3 ev tapasztalat. Hegeszto logisztikai ugyintezo es penzugy szamviteli ugyintezo szakmaim vannak.
2021. febr. 12. 12:23
3/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy a szakmáid teljesen eltérőek. Valami nem ment, vagy nem jött be, akkor leteszek még egyet alapon csináltad meg őket.
A hegesztő például, ha abban dolgoztál volna és lenne tapasztalatod lenne rá igény és egy jól fizető szakma. De ahogy előttem is mondták, itt veled lesz a baj.
4/11 anonim válasza:
mert jobb a tapasztalt munkaerő
5/11 A kérdező kommentje:
Es akinek nincs tapasztalat hogy szerezzen tapasztalatot hogy ha nem tud mert a cegeknek csak tapasztalt munkaero kell?
2021. febr. 12. 13:42
6/11 anonim válasza:
úgy hogy kevesebb fizetésért olyan helyre jelentkezik ahova nem kérnek, mint ahogyan tettem én is 3,5 éve.
7/11 anonim válasza:
Ha epkezlab ember vagy flevesznek kezdo pozira, de ha te csak olyan allasokra jelentkezel amik tapasztalatot varnak el min csodalkozol?
Amugy a 6 ev eleg meghokkento, sztem valami baj van veled, vagy oltari baromsagokat mondasz interjun, vagy a szemelyisegeddel van baj vagy csak siman nem tudod eladni magad.
8/11 A kérdező kommentje:
NEm tudom eladni magam. Hogyan tudnám eladni magam? Nem vagyok bőbeszédes.
2021. febr. 12. 15:35
9/11 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Csak betanított munkát se lehet már kapni.
10/11 anonim válasza:
mert a betanítás egy óriási költség a munkáltatónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!