Milyen fizetés az(lakás mellett) amivel nem kell szégyenkeznem? nő vagyok
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 20:57
11/17 anonim válasza:
Kinevettek valószínűleg, de saját lakással 220 nettóból már ellehet lenni szerintem. (feltéve ha szingli vagy és nincs gyerek se)
12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó! igen az úgy már nem lenne rossz.
a munkahelyem titokban tartanám mert sokan olvassák
2021. febr. 10. 07:11
13/17 anonim válasza:
@11 Hadd tippeljek, saját lakásban vagy havi kábé 150k bevétellel. Az emberek mindig így gondolják, hogy ha 30-50%-kal többet keresnének, akkor hirtelen nem lennének gondjaik, miközben 220-ból 3-4 évig gyűjtögethetsz egy egyszerű fürdőszoba-felújításra is vagy éppen jelenthet gondot, ha pont decemberben döglik be a hűtő és az ajándékok mellé azt is meg kell venni.
14/17 anonim válasza:
Ez jo fizu, en a versenyszferaban nem keresek ennyit es sajat lakas sincs
15/17 anonim válasza:
"miközben 220-ból 3-4 évig gyűjtögethetsz egy egyszerű fürdőszoba-felújításra is vagy éppen jelenthet gondot, ha pont decemberben döglik be a hűtő"
Ezek az emberek szokták kihozni a hűtőt áruhitelre.
16/17 anonim válasza:
Ez így van előző. 220as fizetés saját lakással hitelek nélkül igenis élhető. Az is gáz h keres vki 400at abból fizeti az alberletet meg a hiteleket. Nos furdofelujitasra nem h 3 4 ev de 10 ev alatt se jonne ossze. Maskulonben az ember ha felretesz/ sajat lakassal jobban felre lehet tenni/ mint alberlet mellett hitelekkel. Lehet nekem 500as fizum ha marad 100 minden masra. Mert nincs ingatlan. Vagy van de magas a torleszto.
17/17 anonim válasza:
Ha egy embernek pénze nincs, de esze van, akkor vesz egy használt de működő hűtőt pár tízezerért. Aki áruhitellel vesz hűtőt ebben az esetben, annak az utóbbi is hiányzik, és soha nem is lesz pénze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!