Milyen fizetés az(lakás mellett) amivel nem kell szégyenkeznem? nő vagyok
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 20:57
1/17 Fsms válasza:
Ha tisztességesen dolgozol semmilyen fizetés miatt nem kell szégyenkezned. Ha úgy gondolod, hogy kevés , tanulj, keress másik lehetőséget.
2/17 anonim válasza:
Aki szerint szégyenkezni kéne bármennyi fizetésért, amiért az ember becsületesen megdolgozik, az az ember egy alpári proli, függetlenül attól hogy mennyit keres.
3/17 anonim válasza:
Egyáltalán miért kell bárkinek is tudni arról, mennyi a fizetésed??????
4/17 A kérdező kommentje:
Ja hát csak a családom néz le, állami meló
2021. febr. 9. 21:17
6/17 anonim válasza:
Az állami meló kevesebb talán, viszont csaladbarat és nem rúgnak ki egyik pillanatról a másikra. Stabilabb. Én egy éve versenyszferabol váltottam át ide. Eddigi munkás életem legjobb döntése volt.
7/17 A kérdező kommentje:
80 ezer ft kaja, 60 ezer ft megtakarítás, 80 ezer hitel, 40 ezer kocsi plusz 100ezer élni. nekem talán ez lenne a megfelelő. 360 ezer nettó
2021. febr. 9. 21:22
8/17 anonim válasza:
Ne vetítsd ki másokra, hogy nem vagy elégedett a fizetéseddel. Nem mások miatt kell törekedni a jobbra.
Csak a kollégáim tudják, mennyit keresek. Mindenki más csak annyit, hogy az én fizum is elég, hogy kijöjjünk. Én azóta vagyok elégedett, mióta 500 felett keresek. De akkor sem szégyenkeztem, amikor 150et.
9/17 anonim válasza:
Szégyenkezni sosem kell, amikor egyetemistaként nyomorogtam pár tízezerből, akkor ugyanaz az ember voltam, aki később bőven millió feletti bruttót kapott osztályvezetőként.
10/17 anonim válasza:
Mindehhez mi a szakmad kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!