Szórakozásból jól megélni? Ötletek? Modellek?
"Hát a kérdésemre adott fenti válaszodból nem ez látható" -> Hol olvasol te ki idegességet, kétségbeesést abból, hogy egy rövid bekezdésben kiröhögöm az irreális és hülye elvárásaidat? Dolgozz még a érzelmek szöveg alapú felismerésén, láthatóan nem megy.
"mellesleg ezt az üzenetet privátban küldtem. A VÁLASZODNAK SZÓLT!" -> Én meg itt válaszoltam neked, nem tilos. Ja, hogy csak privátban mersz suttyóskodni? És mi az, hogy a válaszomnak szól az üzenet? Majd megmondom neki, hogy ő válaszoljon, ne én... 🤡
"De mivel látom, hogy a továbbiakban is kevésnek érzed magad a válaszhoz" -> Itt válaszoltam, de megértem, hogy nem tetszik.
"miközben én nem kértem a TE lekicsinylő válaszodat" -> Én sem kértem, aztán mégis azzal jöttél, hogy foglalkozzak a fizetésemmel. Amikor meg azzal foglalkoztam, az sem tetszett. Nehéz neked megfelelni...
"azt sem, hogy sajátmagadhoz hasonlítgass" -> Te szóltál le látatlanban, kijavítottalak. Sajnálom, hogy frusztrál a valóság.
"amiből ismételten látható, hogy problémáid vannak" -> Nem én küldtem egy suttyó, lekezelő privit, a problémákat magadban keresd.
"miközben rólam semmit sem tudsz" -> Annyival mindenképp többet tudok rólad, hogy ez a kérdésed nagyon sokat elmond a személyiségedről. Ha szerinted az a probléma, hogy virtuálisan fogom a fejem egy hülye kérdés miatt, és nem a hülye kérdéssel van bajod, akkor neked kéne az a tükör.
"És nem is fogsz megtudni! ;)" -> Ne csináld ezt, kérlek. Ne kínozz. Jaj.
"Már hogyne lenne? Hiszel amiben hiszel, de mindenbe beleállsz amivel nem értesz egyet, vagy amihez nem értesz?" -> Bajod van azzal, hogy a tanulásban és a munkában hiszek, nem az ingyenélésben meg láblógatásban? Nem értek a streameléshez? Ember, te vagy itt a kérdező, aki azért jött ide, mert nem tud valamit (vagy inkább semmit)! Stúdióban akarsz alkalmazottként, napi 3-4 óra játékkal pénzt keresni, hát normális vagy? Nem álltam bele semmibe, pláne nem olyanba amihez nem értek, csak simán kiröhögtelek egy olyan témában, amihez te láthatóan kevés vagy. Egy válasz alapján levontad a következtetést hogy én mindenbe beleállok (ráadásul úgy, hogy láthatóan jobban értek hozzá)? Ömmmm...
"Ez önigazolás keresése eléggé logikátlanul." -> Mi abban az önigazolás, hogy lehülyézlek és megcáfolom a hülyeségeidet? De úgy tűnik, nehezedre esik értelmezni egy hosszabb bejegyzést. Az általános iskolai nyelvtanórákat tudom ajánlani erre a problémádra.
"Problémáid vannak." -> Még mindig nem én küldök frusztráltságomban suttyó privit... 😂
"Türelmesen fejleszd magad inkább, mert a munkát és a tanulást nem kerülheted el, de attól az még lehet szórakozás vagy akár szórakoztatás is." -> Kettőnk közül nem én akarok munkát és tanulást kerülni, és ha a mostani tudásomat nem bővíteném, akkor is ellennék jó pár évtizedig. Veled ellentétben. Nem én kérdezek ilyen hülyeségeket a gyakorin.
Az eszedet jól jellemzi az a tény, hogy ugyan nem lehettem benne biztos, hogy te vagy a kérdező, de te lebuktattad magad. Ahelyett, hogy elbujdostál volna, és soha ki nem derül. 😅 Azért remélem, hogy csak egy mestertroll vagy, és nem gondolod komolyan amiket leírtál. Ha meg nem, akkor nézz utána, hány Twitch csatornának van 100-nál több feliratkozója, meg hány streamer forgat stúdióban. ;) Biztos te leszel a +1-edik a stúdióból... Olyan megnyerő a stílusod, a logikád és a személyiséged. 😂
Hu ember, na hagyjuk a hülyeségeidet :D
Annyi kérdés van még ezen az oldalon, ha érted mire gondolok..
Tovább!!
Annál biztos nem nagyobb, hogy hisztis privátot küldjél 🤡 Cáfold már meg pontról pontra legyél szíves, az eddigi logikátlanságaidon is jókat röhögtem. 😂 Ez a továbbozás a kedvencem, buta proli szokás, amikor NEKI nem tetszik valami. 😅
Te vagy az a szerencsétlen is, aki otthonról végezhető munkát akar minden héten bármilyen tudás nélkül? Annak sem tetszettek a reális válaszok, és hasonlóan szimpatikus a stílusa... 🤷♀️
Húúúú
bázzzzeeeee....
Huhúúúú ..!.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ha kommentet írsz, kérjük, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj, ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!
Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a Nem hasznosnak jelölést, illetve lehetőséged van jelenteni a moderátornak a válasz jobb sarkában található ikon segítségével vagy az info@gyakorikerdesek.hu címen!
Kérjük, olvasd át a részletes felhasználói szabályzatot is! Fenntartjuk a jogot, hogy ha nem tartod be a szabályokat, a kommentedet töröljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!