Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek meg lehet építeni...

Szerintetek meg lehet építeni a Titanicot papírból?

Figyelt kérdés

Úgy értem, lemodellezni A4-es lapokból. (Sajna csak ilyenem van, de ha tudtok alkalmasabbat erre a célra, légyszi írjátok meg.) Úgy gondolom, ha az embernek van papírja, ragasztója, meg festéke, na és persze kreativitása, akkor kivitelezhető egy kisebb méretű hajó. Persze szeretném részletesen megcsinálni. Szerintetek meg lehet oldani, vagy ne is kezdjek neki?

Illetve szívesen elfogadok tanácsokat és képeket is a modellezés folyamatáról. :)

Előre is köszi!

2014. júl. 25. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokan megépítették már papírból, szóval igen, meg lehet csinálni.
2014. júl. 25. 18:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

És szerinted milyen papír alkalmasabb? Mert nekem csak famentes van, ami nem formálható úgy, mint mondjuk a félfamentes. Ha bármilyen tippeket, ötleteket tudtok, légyszi osszátok meg velem. :) Köszönöm!

2014. júl. 25. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Nos én még nem építettem papírmakettet, valószínűleg nem is fogok, bár egy AT-AT már volt terítéken nálam. Szerintem a legjobb, ha a vázat, amit nem lehet kívülről látni, erős kartonpapírból építed, vagy sztirollapból, előbbit sokkal könnyebb beszerezni, de utóbbi sokkal strapabíróbb. Rengeteg referenciafotót, képet, tervrajzot kell majd beszerezned és még többet kell majd számolnod a méretarány miatt. Innentől már csak az elhivatottságod szabhat határt. Ha én lennék a helyedben, akkor 1/200 arányt vennék alapul, persze ez teljesen Rád van bízva, ez csak az én álláspontom. : )
2014. júl. 26. 09:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Közben már elkezdtem és a vázat félfamentes papírból csinálom, mert ha többszörösen behajtom, akkor erősebb. :)

2014. júl. 27. 12:42
 5/6 anonim válasza:

Nekem sikerült, kicsiben is és nagyban is :)

[link]

2014. okt. 20. 15:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Az igen, nem semmi. Őszintén gratulálok hozzá! :)
2014. okt. 21. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!