Szerintetek meg lehet építeni a Titanicot papírból?
Úgy értem, lemodellezni A4-es lapokból. (Sajna csak ilyenem van, de ha tudtok alkalmasabbat erre a célra, légyszi írjátok meg.) Úgy gondolom, ha az embernek van papírja, ragasztója, meg festéke, na és persze kreativitása, akkor kivitelezhető egy kisebb méretű hajó. Persze szeretném részletesen megcsinálni. Szerintetek meg lehet oldani, vagy ne is kezdjek neki?
Illetve szívesen elfogadok tanácsokat és képeket is a modellezés folyamatáról. :)
Előre is köszi!
Köszönöm szépen :)
És szerinted milyen papír alkalmasabb? Mert nekem csak famentes van, ami nem formálható úgy, mint mondjuk a félfamentes. Ha bármilyen tippeket, ötleteket tudtok, légyszi osszátok meg velem. :) Köszönöm!
Köszi!
Közben már elkezdtem és a vázat félfamentes papírból csinálom, mert ha többszörösen behajtom, akkor erősebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!