Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyik korosztály...

Szerintetek melyik korosztály kedvelt szórakozása az RC modellezés?

Figyelt kérdés
Nem a 2-3000 forintos játékautókra gondolok, hanem a komolyabb elektromos/robbanómotoros, szervós, stb. drágább modellekre.

2012. máj. 16. 11:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyjából 30 felett, felső korhatár nincs, vannak örök gyerekek.
2012. máj. 16. 12:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem RC auto 25-35 ev korul, RC repulogep 40-60 korul.
2012. máj. 16. 13:24
 3/16 anonim ***** válasza:
Én 13 vagyok és van egy robano motoros és egy elektromos rc autóm.Mindkető 4x4-es meghajtású truck.De ha veszel akkor erős legyen az ütköző, tengely, alváz.Ha müanyag akkor ne vedd meg semikép nagyon könnyen törik.Carbonszál és fém jó.Én sajnos tapasztalatbol tanultam meg és apám kolegájával csinált aluminiumbol ütközőt és elülső tengelyt(sajnos az valami hamis gagyi fémből volt amit elsőre nem tudtam)újra kellet álitanom a szervót és szét kellet szednem a kocsit mert a tengelyt csak úgy tudtam kicserélni.Ha ratyit akarsz akkor 60 ezerért tudsz szerezni tükéletes huladék lesz ha egy erős gyors és strapabírot akarsz 90-100 alatt eszedbe se jusson venni, de nézd meg a paramétereket és a kocsit mielött megveszed.
2012. máj. 17. 15:11
 4/16 A kérdező kommentje:
És ha helikopterezni szeretnék? Ahhoz van valami jó tanácsod? Egyébként köszi a hasznos tanácsokat!
2012. máj. 17. 16:22
 5/16 anonim ***** válasza:

Az nem könnyű.Haveromnak az van szóval együt szoktunk lemmeni az rc-kell és felcseréljük én helizek ő kocsizik :DD

Hát helikoptert nehezebb jóval irányítani nekem is kellet 1-2 hónap hogy a fák közzöt tudja szlalomozni vele.Neki 2 elektromos és egy benzinese van(elég gazdag családbol van) én azt tapasztaltam hogy electromosat könnyebb irányítani de elég gyorsan lemerül.

conrad.hu-n sok minden van ott jó modelek is vannak ott nézelödj.

2012. máj. 18. 13:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Értem. Én annyiból jobban preferálom az elektromost, hogy azt nem kell annyit "bütykölni", állítgatni. Nem tudom hogy hol, de olvastam hogy a benzines esetében kb fél óra játék, 5 perc állítgatás. Nem tudom ez mennyire igaz. Az igaz hogy hamar lemerül, de beruháznék 2 aksira, és akkor amíg az egyik a heliben van, addig a másik tölt. Ha lemerül cserélem és kész. :D
2012. máj. 19. 10:12
 7/16 A kérdező kommentje:
Nézegettem őket, én szerintem egy 20-30000Huf-os helivel kezdenék. Mert azért nem a legolcsóbb, de drágábbat sem nagyon akarok kezdésnek.
2012. máj. 19. 10:20
 8/16 anonim ***** válasza:

"olvastam hogy a benzines esetében kb fél óra játék, 5 perc állítgatás" na szóval ez is kategóriátol függ.Az ilyen profi versenyheliknél ez így van, de olcsobbaknál azért nem mindig.

Itt egy jópofa heli de ez ilyen maket is. [link]

De nekem ez is bejön érdemes lenne megnézni azért(legalább videón)

[link]

2012. máj. 21. 22:02
 9/16 anonim ***** válasza:

De ez nagyon zsír alul van vidi

[link]

2012. máj. 21. 22:04
 10/16 A kérdező kommentje:
A legutolsó heli tényleg pöpecnek tűnik. :D
2012. máj. 22. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!