Ha egy idomított csimpánz szerinted eltudná végezni a munkám, akkor gyere és próbáld ki! Csak a betanulása 2 hónapot vesz igénybe és akkor még figyelj egyszerre 10 felé és ne felejts ki egy folyamatot sem. A felelősség anyagi szempontból nagy, pár perc alatt többmilliós kárt lehet okozni. Persze a magadfajtánál egy gépkezelői munka kimerül abban, hogy 2 gombot kell nyomkodni, de ez meg nem vall túl nagy értelemre.
A Gépkezelő
2021. febr. 10. 05:32
12/15 Csabi9 válasza:
Antik bútor javítással foglalkozó asztalos vagyok. Imádom a munkámat,bár a jelenlegi munkahelyemen a kollágáim - sajnos - jóval kevesebbet tudnak nálam a szakma ezen területéről ezért aztán féltékenyek és rettenet módon irígyek rám ebből adódóan vannak kisebb- nagyobb surlódások. A főnök nagyjából elfogadja a tudásom,de a valós megbecsüléstől távol van a hozzám való viszonya. Lassan 5 éve,hogy itt dolgozom és mostanra jutottam el oda,hogy elengedjem a tanulóként belém nevelt és a piacon megkövetelt pontosságot,mert egyszerűen kiveszik a munkát a kezemből mondván ”túl szépen dolgozol. „ pedig idő lenne rá,de egyszerűbb átküldeni engem egy másik feladathoz az épület másik részébe s addig odadják másnak az addig csinált munkámat,aki persze jól el is baltázza. De már hidegen hagy csak azon ügyködök,hogy - folytatva a családi hagyományt - sikeres mestervizsgát tegyek és visszatérhessek a saját műhelyembe. Mindegy legalább be vagyok jelentve s ketyeg az időm,havi 274000 a fizetésem + szép kártya.
2021. febr. 14. 13:33
13/15 anonim válasza:
itthon dolgozom! foleg ejjel,mert ehhez csend es nyugalom kell!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!